Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Iloniemen teesejä

Kulttuuri
 
Helsingin Sanomat

Yhteistyö Ruotsin kanssa
"Näiden kahden maan (Suomi ja Ruotsi) yhdistetyt voimat eivät nykyisellään – eikä edes näköpiirissä olevassa tulevaisuudessa – riittäisi takaamaan kestävän puolustuksen mahdollisuuksia. Silloin avainkysymys on, mistä ja miten sekä millä ehdoilla apua olisi saatavissa."

EU-maiden voimavarat
"Jos lasketaan vain puolustukseen käytettyjä varoja, Euroopan unioni, jonka väkiluku on enemmän kuin kolme kertaa Venäjän väkiluku, on Venäjään nähden ylivoimainen. Venäjän puolustusmenot eivät vielä ole edes puolta EU-maiden yhteen lasketuista puolustusmenoista. Vielä on tässä yhteydessä tärkeä sana, sillä Venäjän puolustusmäärärahojen kasvu on viime vuosina ollut hurja."

Nato-jäsenyys
"On todennäköistä, että jos Suomi joutuu vakavan sotilaallisen uhan kohteeksi ollessaan Naton jäsen, sitä puolustettaisiin sotilaallisesti – jos ei mistään muusta syystä – liittokunnan uskottavuuden säilyttämiseksi."

Yhdysvaltain joukot
"Jäljellä on enää murto-osa siitä, mikä oli Euroopassa kylmän sodan vuosina. Suuret tukikohdat, varsinkin lentotukikohdat, on lopetettu muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta."

YK:n antama suoja
"Suomi ei voi rakentaa omaa turvallisuuttaan sen varaan, että Yhdistyneet kansakunnat korkeimpana ja tunnustettuna auktoriteettina voisi sen pelastaa, jos se joutuu oikeudettoman hyökkäyksen kohteeksi."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat