Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Päätoimittaja Reetta Meriläinen suosittelee varmaa koulutusta

Kulttuuri
 

1. Mitä sanoisit pohjoiskarjalaiselle lukiolaiselle, joka suunnittelee työuraa media-alalla? 
"Sanoisin, että paras mahdollinen ala, mutta hanki, hyvä ihminen, itsellesi varalta ammatti, jolla saa töitä. Rupea vaikka erityisopettajaksi."

2. Mikä on Polvijärven paras paikka? 
"Polvijärven paras paikka on Hovimäki Rantalantien varrella. Kotipaikka."

3. Mihin yhteiskuntaluokkaan kuulut?
"Objektiivisesti kuulun varmaan ylempään keskiluokkaan. Subjektiivisesti tunnen olevani luokaton."

4. "Springer, Erkko / porvareiden verkko!" Näin huusit muiden toimittajalakkolaisten mukana Ludviginkadulla vuonna 1972. Milloin lakkasit protestoimasta omaa työnantajaasi ja muuta suurpääomaa vastaan?
"Protestointi työnantajaa tai oikeastaan huonoja palkkoja vastaan päättyi, kun sain työnantajan eli lokakuussa 1972. Suurpääoma on edelleen hiljaisessa seurannassa."

5. Kuulut Kalle Isokallion, Mikael Jungnerin ja Anssi Vanjoen kanssa liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin asettamaan selvitysryhmään, joka tarkastelee koko Suomen mediatoimialaa. Jääkö lopulta jäljelle vain yksi valtiollisesti rahoitettu toimija ja netintäydeltä yksittäisiä mesoajia?
"Olisi todella ankeaa, jos noin kävisi. Oma haaveeni on vahva Yle, joka täyttää laadukkaasti suuren yleisön tiedon- ja kulttuurinnälkää mukaan lukien urheilu. Sen rinnalla on vahva kansallinen uutistoimisto digisisältöineen, vahva kaupallisten toimijoiden joukko, jonka toimintaa ei tahmauteta epäreiluilla käytännöillä ja lukuisia yksittäisiä erityisten sisältöjen tuottajia."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat