Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Daddy’s Home on liian lässy ja laiska elokuvakomedia

Elokuva ei tarjoa mitään millä erottuisi massasta.

Kulttuuri
 
Photo credit: Patti Peret
Ferrell esittää hyväntahtoista mutta steriiliä radiopomoa, jonka unelmien täyttymys on olla isäpuoli vaimonsa (Linda Cardellini) kahdelle lapselle.
Ferrell esittää hyväntahtoista mutta steriiliä radiopomoa, jonka unelmien täyttymys on olla isäpuoli vaimonsa (Linda Cardellini) kahdelle lapselle. Kuva: Photo credit: Patti Peret

Draama Daddy’s Home (USA 2015), ohjaus Sean Anders, pääosissa Will Ferrell, Mark Wahlberg, Linda Cardellini. 96 minuuttia, K-7. ★★

Keskinkertainen komedia Daddy’s Home perustuu kullanarvoiseen oivallukseen: olemukseltaan vastakohtaiset Will Ferrell ja Mark Wahlberg ovat komediaduona kuin munat ja pekoni. He vain sopivat yhteen.

Ferrell esittää hyväntahtoista mutta steriiliä radiopomoa, jonka unelmien täyttymys on olla isäpuoli vaimonsa ( Linda Cardellini ) kahdelle lapselle. Idylli särkyy, kun lasten biologinen isä, ex-sotilas Wahlberg tulee kuvioihin ja alkaa havitella paikkaa perheen päänä.

Pehmoinen Ferrell on maaninen mölisijä, joka vääntää kaiken ylikierroksille. Wahlberg puolestaan on veistoksellinen nappisilmä, jonka eleetön mumina on suorastaan näyttelemisen vastakohta. Piikkinä toistensa lihoissa he ovat parhaimmillaan. Yhdistelmä tosin toimi paremmin poliisiparodiassa Katastrofikytät. Daddy’s Home on liian lässy ja laiskasti kirjoitettu tehdäkseen samanlaisen vaikutuksen. Se on perhekomediaksi liian rivo, mutta vailla rohkeutta lyödä asiat kunnolla läskiksi.

Hyväntuulisen ja sovinnaisen tyhjäkäynnin keskellä on sentään ajoittaisia välähdyksiä toimivasta törkykomediasta, mutta Daddy’s Home ei tarjoa mitään millä erottuisi massasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat