Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kotimainen pohjanoteeraus: Bunny The Killer Thingin katselu on tavattoman tuskallinen kokemuss

Kulttuuri
 
Bunny the Killer Thingissä nähdään ihmissuden sijaan ihmisjänis.
Bunny the Killer Thingissä nähdään ihmissuden sijaan ihmisjänis.

Kauhukomedia Bunny the Killer Thing Ohjaus Joonas Makkonen, pääosissa Enni Ojutkangas, Jari Manninen, Orwi Manny Ameh, ikäraja 16, kesto 88 min.

Olen suuri kauhuelokuvien, splatter-väkivallan ja pimeän huumorin ystävä. Olen siis täysin suomalaisen kauhukomedian Bunny the Killer Thingin kohderyhmää.

Ehkä juuri siksi sen henkeäsalpaava surkeus tuntuu suorastaan henkilökohtaiselta loukkaukselta.

Bunny the Killer Thing on ohjaaja Joonas Makkosen debyytti ja yritys tehdä suomalaista kulttielokuvaa. Ilmiselviä vaikutteita ovat olleet esimerkiksi amerikkalaisen Troma-tuotantoyhtiön mauttomat halpisfilmit.

Juonentyngässä lauma nuoria lähtee juhlimaan metsämökille. Porukkaan kuuluu muun muassa tyhmä hevari, jatkuvasti masturboiva teinipoika ja tyttö, joka peittelee akneaan hengityssuojaimella. Talon liepeillä vaanii tietysti tappaja – tässä tapauksessa hullun tiedemiehen luoma ihmisjänis, joka haluaa myös raiskata kaikki näkemänsä naiset metrisellä elimellään.

Bunny the Killer Thingin katselu on tuskallinen kokemus. Huumori on niin ääliömäistä, että monesti jää epäselväksi, missä kohdissa olisi tarkoitus nauraa. Lisäksi jatkuviin raiskauksiin suhtaudutaan yhtä kepeästi kuin muuhunkin lättäykseen, mikä antaa elokuvalle vastenmielisen sivumaun.

Muutkin asiat pistävät miettimään, mitä käsikirjoittajien mielissä mahtaa liikkua. Erään naishahmon ainoa luonteenpiirre on olla ilkeä lesbo, joka näin ollen ”ansaitsee” tulla Bunnyn raiskaamaksi. Tekeleen näyttelijöitä käy lähinnä sääliksi, paitsi Henry Saarta ja Petri Nygårdia, jotka vilahtavat pikkurooleissa.

Niin siinä kävi, että kun Suomessa tehdään täysiverinen splatter-elokuva valkokankaille asti, siitä tulee pohjanoteeraus ja häpeä koko genrelle. Maailma ei ole reilu.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat