Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yllättävän hauska sinkkuelokuva näyttää, miten vaikeaa on olla yksin

Drew Barrymoren tuottama How to be single esittelee pari innostavaa ajatusta sekä hauskaa performanssia.

Kulttuuri
 
Barry Wetcher
Alison Brien esittämä Lucy hinkuu omaa perhettä.
Alison Brien esittämä Lucy hinkuu omaa perhettä. Kuva: Barry Wetcher

Komedia How to be single. Ohjaus Christian Ditter, pääosissa Dakota Johnson, Alison Brie, Leslie Mann, Rebel Wilson. 110 min. Ikäraja 7. ★★★

Kyllä, sunnuntaina on ystävänpäivä, ja Hollywoodista on puserrettu ulos taas yksi hakaneuloilla koossa pysyvä deittileffa ihan sitä varten.

How to be Single

Komedia

(How to be Single)

Ohjaaja: Christian Ditter

Yhdysvallat

Vuosi: 2016

Kesto (min): 110

Ikäraja: K-7

Rooleissa: Dakota Johnson, Leslie Mann, Rebel Wilson

Mutta vaikka sekalaisen laskelmoitu hahmojengi työstää romanttisten komedioiden ikuisuusaihelmia sitoutumiskammoisuudesta läheisriippuvuuteen, käteen jää pari oikeasti innostavaa hajatelmaa sekä hauskaa performanssia.

Jälkimmäisistä ensimmäinen kuuluu Alison Brielle, joka nähtiin viimeksi Pete Campbellin tiukkiksen Judy-vaimon roolissa tv-sarja Mad Menissä. Brien esittämä Lucy on se epätoivoisesti perhettä hinkuva häslääjä, jolle näissä elokuvissa aina nauretaan. Lopulta mitta täyttyy kesken kirjakaupan lastenlukuhetken ja Lucy repii spandexinsa. Leikkaus reaktio-otokseen nelivuotiaan pojan kauhusta, ja tipuin penkiltä.

Toinen syy katsoa elokuva on Hollywoodissa läpilyönyt aussikomedienne Rebel Wilson, pervouksia tykittelevä ja ihanan voittamaton supersankari. Wilsonin Robin on se villi sinkkubestis, joka ei muutu elokuvan aikana – koska miksi pitäisi. Robin on lopulta ainoa, joka tietää aina suurin piirtein, mitä on tekemässä.

Ne innostavat hajatelmat liittyvät uskallukseen jättää joitakin lankoja päättelemättä ja suhteita solmimatta. Itsetietoisen elokuvan alkajaisiksi Dakota Johnsonin esittämä päähenkilö Alice miettii, miksi kerromme tarinamme aina muiden kautta. Hän päättää erota ensiheilastaan ja testata, millaista on olla yksin.

No, ei ainakaan helppoa jos on koko elämänsä nojannut toisten mielipiteisiin ja atk-tukeen. How to be single saa hyvin kiinni Alicen räpiköinnistä.

Toki kyseessä on genre-elokuva eli kaikki alleviivataan. Alicen isosisko, työhullu lääkäri Meg, on vanhemmille katsojille suunnattu hahmo, jonka tehtävänä on toteuttaa kaikki uranaisten fantasiat. Aliceksi ja Megiksi on roolitettu Dakota Johnson ja Leslie Mann, kaksi naista, joilla on vauvan äänet. Ne sointuvat yllättävän hyvin yhteen.

Niiskuttavalta pikkutytöltä näyttävä Johnson on puettu lappuhaalareihin ja punahilkkanuttuun, jottei varmasti jäisi epäselväksi, että Alicen on kasvettava. Luontaisesti halju Johnson pärjää tässä tehtävässä paremmin kuin ensipääroolissaan Fifty Shades of Greyn kannattelijana.

Yllätyin positiivisesti myös siitä, että mukaan on mahtunut yksi kiintiömusta päänäyttelijä. Mutta älkää sentään odottako muita kuin heterosuhteita.

Barry Wetcher
Dakota Johnson (vas.) on elokuvan päähenkilö Alice, aussikomedienne Rebel WIlson on pervouksia tykittelevä sinkkubestis Robin.
Dakota Johnson (vas.) on elokuvan päähenkilö Alice, aussikomedienne Rebel WIlson on pervouksia tykittelevä sinkkubestis Robin.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat