Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mike, Dave ja häädeitit sekoilevat keskitietä

Ohjaaja Jake Szymanski ei yritä minkäänlaista vallankumousta komediaelokuvarintamalla. Kaikki on nähty monta kertaa ja kreisimmin.

Kulttuuri
 
Photo Credit: Gemma LaMana
Aubrey Plaza ja Anna Kendrick ovat Adam Devinen ja Zack Efronin häädeitit.
Aubrey Plaza ja Anna Kendrick ovat Adam Devinen ja Zack Efronin häädeitit. Kuva: Photo Credit: Gemma LaMana

Komedia Mike ja Dave häädeittejä vailla, ohjaus Jake Szymanski, pääosissa Zac Efron, Adam Devine, Anna Kendrick, Audrey Plaza, kesto 98 min.

★★

Huoletonta bro-elämää viettävät veljekset Mike ja Dave joutuvat hankkimaan itselleen deitit, koska sisko menee naimisiin Havaijilla. Seuraa mönkijäajoa, ekstaasinappailua, epäröintiä ennen vihkiseremoniaa ja kiveksiin kohdistuvia komedialyöntejä.

Ohjaaja Jake Szymanski ei siis yritä minkäänlaista vallankumousta komediaelokuvarintamalla. Kaikki on nähty monta kertaa ja vieläpä Havaijilla tapahtuneena.

Elokuva itsetietoisesti viittaakin muihin hääelokuviin – yhdessä vaiheessa vieraan skumppaan yritetään sekoittaa silmätippoja, kuten The Wedding Singerissa (1998).

Mike ja Dave häädeittejä vailla ei nouse pakasta muita hauskempana, tarjolla on tuttua turvallista kevytkomediaa. Se on harmi, koska elokuva- ja sarjakonkareilta Zac Efronilta, Adam Devinelta, Aubrey Plazalta ja Anna Kendricilta voisi odottaa vaikka mitä.

Esimerkiksi elokuvan alun kekseliäisyys lupaa hyvää: ensin näytetään Miken ja Daven hidastetulla kameralla kuvatut mielikuvat itsestään ja kotivideolle tallentunut ruma todellisuus.

Sen sijaan loppu voisi olla komediasta kuin komediasta.

Ero The Wedding Singerin kaltaisiin ysärielokuviin on, että nyt miesten lisäksi naiset ovat rakastettavia idiootteja. Tuttuakin tutumpi opetus on lopulta, että perhe on paras.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat