Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bad Moms toimii nauruterapiana ylikuormitetuille äideille

Bad Moms -komedia muistuttaa Kauheasta kankkusesta

Kulttuuri
 
Michele K. Short
Marketissa käynti hurjistuttaa äidit.
Marketissa käynti hurjistuttaa äidit. Kuva: Michele K. Short

Komedia Bad Moms. Ohjaus Jon Lucas, Scott Moore. Pääosissa Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn, Christina Applegate. 101 min. K12. ★★

Amerikkalainen Bad Moms -komedia häärää samoilla äitiapajilla kuin meidän mainiot sketsisarjamme Kätevä emäntä ja Siskonpeti. Nykyäidit kuormittavat itsensä niin järjettömillä paineilla, että Bad Moms voi toimia heille nauruterapiana.

Päähenkilö Amy ( Mila Kunis ) esitellään täydellisenä äitinä, joka ehtii tehdä kaiken, joskin rimaa hipoen: käydä töissä, hoitaa lapset liikkeelle, viedä kouluun, harkkoihin. Saamaton mieskin siinä ohessa. Rajahan siinä tietenkin tulee vastaan.

Amy löytää koulun äitinatsien joukosta kaksi ”erilaista” äitiä, yksinhuoltaja Carlan ( Kathryn Hahn ) ja kotiinsa alistetun Kikin ( Kristen Bell ), ja kolmikolla alkaa synkata keskenään. Pääviholliseksi kasvaa vanhempainyhdistyksen diktaattori Gwendolyn ( Christina Applegate ).

Ohjaajakaksikko Jon Lucas ja Scott Moore on tehnyt aikaisemmin yhteistyötä Kauhea kankkunen -elokuvissa, ja sama jälki on tässäkin tunnistettavissa. Irtiotot on rakennettu pikkuporvarillisen perustan päälle, eikä sitä lopultakaan räjäytetä ilmaan, vaikka äitien annetaan vetää kännit jos toisetkin, iskeä miehiä ja hurjastella kerran autollakin. He pysyvät kuitenkin ennen muuta äiteinä.

Elokuvan saavutuksiin voi lukea kaksi railakasta kohtausta. Toisessa äidit päästetään irti supermarketissa, ja toinen on tyylipuhdas bilekohtaus, johon osallistuu pelkästään äitejä.

Uskallan väittää, että naistiimi olisi tehnyt aiheesta huomattavasti rohkeamman komedian.

Michele K. Short
Stressaantuneet äidit vetävät kännit.
Stressaantuneet äidit vetävät kännit.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat