Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hanna Sumarin ruokakirjassa kokataan pastakastiketta minuutissa

Ruoka
 
Hanna Sumari: Pienet suuret reseptit. Readme.fi. 161 s. 29,90 e.
Hanna Sumari: Pienet suuret reseptit. Readme.fi. 161 s. 29,90 e.

Mikä?

Tv-toimittaja ja juontaja Hanna Sumari on koonnut yhteen parhaat arkiruokareseptinsä. Periaatteena on, että ruoka pitää saada nopeasti valmiiksi ja raaka-aineiden tulee löytyä lähikaupasta. Kirjassa on ohjeita muun muassa keittoihin, salaatteihin, lisukkeisiin ja pastaruokiin.

Toimiiko?

Monessa ohjeessa ihastuttavat lyhyet raaka-ainelistat. Vaivaakaan ei tarvitse liiemmälti nähdä: esimerkiksi mainio, sitruunainen valkopapusalaatti syntyy vartissa.

Pastakastike minuutissa valmistuu luvatussa ajassa, mutta on muuten pettymys. Nopeuden salaisuus on se, että kastike tehdään tehosekoittimessa. Tomaatit, basilika, oliiviöljy ja mausteet sekoittuvat vauhdilla. Maku jää kuitenkin valjuksi.

Kreikkalaista munakasta maistellessa tulee mieleen, että vaikka raaka-ainelistat ovat ihanan lyhyitä, jää ruuista kuitenkin puuttumaan sävyjä. Kreikkalaisessa munakkaassa on fetaa, perunaa, munia ja öljyä. Hyvä lopputulos, mutta – niin, maistuu fetalle, perunalle, munille ja öljylle. Toisaalta tarvitseeko arkena ollakaan niin gourmet'ta?

Kenelle?

Niille, jotka eivät halua tai ehdi käyttää liiemmälti aikaa ruuanlaittoon. Voisi olla hyvä kirja myös vasta kotoa muuttaneelle: ohjeet ovat sen verran yksinkertaisia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat