Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Ruokalehden reseptikokoelmassa on paljon toteuttamiseen houkuttelevaa

Ruoka
 
Mikä?

Glorian ruoka & viini on kuulunut minulla enimmäkseen selailtaviin lehtiin, koska sen ohjeet ovat usein karkottaneet hifistelyllään. 100 parasta -keittokirja antaa syyn muuttaa käsitystä. Lehden resepteistä kirjaan on päätynyt paljon toteuttamiseen houkuttelevaa. Ohjeiden laatijoina on kolmisenkymmentä taattua tekijää. Selkeä kuvituskin vetoaa.

Toimiiko?

Kaksi kevätkananpoikaa odotti jääkaapissani sopivaa ohjetta. Kirjassa on hunaja-timjami-sinappimarinadin ja sottaamattoman, suurustetun mustaherukkakastikkeen ohje. Ehdotettu lisäke, kermassa haudutettu fenkoli ja kaali, toimi myös kaikessa helppoudessaan.

Sitten vähän vaikeampaa. Lakritsimutakakussa oli tottumattomalle leipojalle tekemistä. Suoritus vaati kaikkiaan kuusi kulhoa ja kaksi vesihaudetta. Lopputulos kyllä palkitsi, kun brutaalit maut toimivat. Kakusta tuli hyvä alusta pääsiäisnamuille.

Kenelle?

Uteliaalle, mutta usein kiireiselle kokille. Kirjan jaottelussa on järkeä: Aamiainen, 30 minuuttia, Vege, Mutkaton slovari, Viikonloppu, Juhlat, Makeat.

Glorian ruoka & viini ja Helsingin Sanomat ovat molemmat osa Sanoma-konsernia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat