Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kanslerin keittokirjassa maistuu 2010-luku

Jenni Tuomisen ja Tuomas Vimman keittokirja tarjoaa trendikkäitä reseptejä ja vinkkejä pop up -ravintolan pyörittämiseen.

Ruoka
 
Mikä?

Pop up -ravintola Kansleria ravintolapäivinä pyörittäneet Jenni Tuominen ja Tuomas Vimma kertovat pop up -ravintolavinkkinsä ja parhaat reseptinsä.

Ohjeet on jaettu kahdeksan teeman alle: amerikkalainen brunssi, vietnamilaiset bánh mit ja ssämit, kiinalaista ruokaa amerikkalaisittain, meksikolaista bileruokaa, itämaisia nuudelikeittoja, modernia brittiruokaa, pizza – näppärä jämäruoka ja japanilainen voittajamenu. Reseptejä on kaikkiaan yli 80. Houkuttelevat kuvat ovat Elvi Ristan ottamia.

Toimiiko?

Kokeilen kanaa ja paistettuja nuudeleita, joka on kirjan osiossa kiinalaista ruokaa amerikkalaisittain. Esikeitetyt nuudelit paistetaan rohkeasti täydellä teholla. Jännitti, kärvähtävätkö nuudelit, mutta ne saivat juuri sopivan, aavistuksen rapeaksi paahtuneen pinnan. Kanapaloista tuli marinoimisen ja paistamisen jälkeen mureita. Kastike teki oikeutta nuudeleiden rapeaksi paistuneelle pinnalle. Ja mikä tärkeintä, kana-nuudelipaistos maistui yhtä hyvältä kuin tasokas kiinalainen noutoruoka.

Borough Parkin bageleiden resepti vaikutti täydelliseltä sateisen lauantain puuhasteluohjeelta. Rinkeleiden teko vei kohotuksineen yli 10 tuntia, mutta hyvää kannatti odottaa. Valmiissa bageleissa oli juuri sopivan sitkeä rakenne, ja ne olivat erinomaisia tuorejuuston ja kylmäsavulohen kanssa.

Kenelle?

Kanslerin keittokirja sopii etnomakujen ystäville, jotka haluavat tehdä keittiössään pienen maailmanympärimatkan. Kanslerin ohjeilla valmistuvat viime vuosien trendisapuskat cevichestä tacoihin ja ramenista pizzaan, ja se onkin erinomainen peruskeittokirja 2010-luvun ruokailmiöistä, pop up -ravintolat mukaan lukien.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat