Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vanha nuorisoidoli löysi uuden ilmeen

Kulttuuri
 
Arvio: konsertti
Gerard Way Circuksessa.

"Teillä on täällä on hyvät vibat", Gerard Way kiitteli yleisöään. "En sano näin aina, joskus saatan olla ilkeä."

Vuonna 2013 hajonneen My Chemical Romancen laulaja ei ole unohdettu tapaus ainakaan Suomessa, vaikka hän on joutunut keksimään itsensä musiikillisesti uudelleen. Aiemmin vahvasti musiikissa kuuluneen emo rockin suurmenestyksen päivät ovat jo takana. Toisaalta Way osoitti jo bändinsä viimeisinä vuosina olevansa useimpia genretovereitaan monipuolisempi musiikintekijä.

Toki laulajan lavapersoonassa on edelleen paljon emotionaalista herkkyyttä. Pohdinnoilla transsukupuolisten ihmisten ongelmista ja kertomuksella omista mielenterveyden ongelmistaan Way muistutti, että elämän riipaisevat puolet ovat hänen luovuutensa henkistä sytykettä.

1990-lukulaisesta brittipopista vaikutteita ammentanut viime syksyn soolodebyytti Hesitant Alien oli ilmeisessä keskiössä vain hiukan yli tunnin kestäneessä show'ssa.

Wayn bändi The Hormones takoi biisit energisellä otteella, ja nostalgisten kädenojennusten sijaan Waylla oli vielä pokkaa tarjota settinsä päätteeksi tylysti laahustava versio The Jesus and Mary Chainin kappaleesta Snakedriver.

Taiteellinen itsemääräämisoikeus on siis edelleen hallussa Waylla itsellään, ja hän osoitti sen sangen tyylikkäästi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat