Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Yleisökato ei haitannut festaritason keikkaa

Afroamerikkalainen Corey Harris on mestarillinen bluesmuusikko

Kulttuuri
 
Corey Harris kuuluu lajissaan maailman valioihin.
Corey Harris kuuluu lajissaan maailman valioihin.

Blues Corey Harris ja Wentus Blues Band Tavastialla.

Tiedä mikä kaikki verotti potentiaalista kuulijakuntaa saapumasta paikalle arkisena tiistai-iltana, mutta bluespohjaisesta laadukkuudesta nautti onnettoman harvalukuinen yleisö.

Kunpa paikalla olisi eksynyt joukko kotimaisten festivaalien esiintyjiä valitsevia päättäjiä! Juuri tällaiset valinnat voisivat olla pienempien lavojen ja suurempienkin oluttelttojen yllättäjiä, jos artistit vain saisivat mahdollisuuden jossain muuallakin kuin genrepoliittisessa marginaalissa.

Afroamerikkalainen kitaristilaulaja Corey Harris kuuluu lajissaan maailman valioihin. Hän taitaa pieteetillä akustisen delta bluesin keskeiset muodot, mutta miehen musiikillinen löytöretkeily kulkee New Orleansin kautta Karibialle ja aina Äiti Afrikan syliin.

Viimeiset yhden miehen reggaet räjäyttäisivät pankin todennäköisesti missä tahansa, missä ei säikytä sanaa etno ja edes yhtä kuulijaa epäillään hipsteriksi. Suorastaan harkituksi rikokseksi voisi epäillä pikkukoppaisen kitaran keskimmäisten kielten ja nauhojen kohtaamisesta syntynyttä pientä särinää, joka toden totta sävytti sointia vastustamattomasti.

Kolmekymmenvuotinen Wentus Blues Band on kouliintunut varmaotteiseksi perinnemusiikin komboksi, joka taitavasti ja uskaliaastikin kohtasi yleisökadon haasteen.

Yhtyeen tuore albumi soi lihaksikasta elämäniloa, joka myös välittyi hyväntuulisessa esityksessä, ja karkaili estradikomiikan puolelle kiitos ilmeikkäästi hulluttelevan solistin Juho Kinaretin. Ettei vain joku television viihdeohjelma kohta kosiskelisi häntä ja Tiisun Henrik Illikaista pelastavaksi parivaljakokseen?

Löydettäköön ennemmin artistit itsensä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat