Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Satellite Stories onnistuu ihailtavasti

Kulttuuri
 
Rock
Satellite Stories: Vagabonds
Soliti
★★★★★

Oulusta suoraan pieneen kansainväliseen maineeseen noussut Satellite Stories tekee kolmannella levyllään Vagabonds niin tarttuvaa ja kaihoisan melodista modernia indietä, että ei voi kuin ihailla. Toisin kuin monet muut Solitin yhtyeet, Satellite Stories ei tee hämyistä kenkiintuijottelupsykedeliaa, vaan sen kappaleissa menevät elegantisti sekaisin kitarat, syntikat ja EDM:n popimmat sävyt tavalla, joka kuulostaa enemmän areenakokoiselta popilta kuin klubimusiikilta.

Levyn eittämättä suurin – ja tanssittavin – hitti on viime vuonna singlenä julkaistuThe Trap, joka on kerännyt Suomessa yli puoli miljoonaa Spotify-striimausta ja kolmisen miljoonaa ulkomailla. Se on paljon yhtyeelle, josta harva Suomessa on edes kuullut.

Heartbeat on toinen hieno esimerkki siitä kuinka tehdä säkenöivää, anthem-henkistä tanssipoppia. Campusin viheltely taas tuo mieleen Peter, Björn & Johnin Young Folksin jipon, mutta toimii silti valloittavasti. Levyn kaunis päätös on herkkä pianovetoinen balladi, jossa Esa Mankisen kanssa duetoi lontoolaisen Young Romancen Claire Heywood.

Coldplay-henkinen, loppuun asti stilisoitu pop, stadionkokoluokan nostatukset ja romanttiset melodiat tekevät Vagabondsista vaikuttavan kokonaisuuden.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat