Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Calexico tarjoaa pakotien nykyajan infoähkystä

Kulttuuri
 
Rock
Calexico: The Edge Of The Sun. Anti.
★★★★

Calexico on kulkenut juurevan vaihtoehtoisen popmusiikin kentällä jo pitkään täysin omia polkujaan. Siksi on yllättävää, millaisen vierailijajoukon yhtye on haalinut yhdeksännelle albumilleen. Mukana on soittajia Band Of Horsesista, Iron & Winesta ja Neko Casesta.

Yllättävää tämä on siksi, ettei alt.countryna tunnettu vaihtoehtoinen americana ole kovin selkeärajainen genre. Näemmä sitä tekevät soittajat ja yhtyeet ovat silti "kuin yhtä suurta perhettä".

The Edge Of Sun todistaa, ettei Calexico tarvitsisi kollegoidensa taustatukea: levyn hartaudella rakennetut, mutta silti kaikenlaisen akateemisen poukkoilun väistävät sävellykset sekä nyanssirikkaat sovitukset seisovat omillaan komeina kuin kaktus erämaassa.

Kokonaisuus soi tasapainoisena ja rauhoittavana. Levy on kuin pakotie nykyhetken infoähkystä ja kiireestä. Jokaisella nuotilla ja sävelellä on tarkoituksensa, keskitempoiset tai hitaat laulut ovat runsaita, mutta eivät täyteen ahdettuja. Ne hengittävät ja antavat kuulijalle tilaa hengittää.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat