Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sannin pophittiä seurasi pettymys

Kulttuuri
 
Pop
Sanni: Lelu. Warner Music.
★★

Olisipa Sanni Suomen Lena Dunham. Juuri muuta en mieti, kun pureksin pettymystä, joka hänen toinen levynsä Lelu on. Ainakin, jos piti sitä kevään odotetuimpana.

Dunham on käsikirjoittajana varman päälle mutta takuutaitava realisti ja melodramaatikko – aivan kuin Lelun ensisingle 2080-luvulla. Se oli tyylipuhdas pophitti, jonka teksti osasi ne detaljit, jotka tekivät siitä totta.

Muuten Lelu ei hallitse naivismiaan ja osuu miten sattuu. Kaupalliseksi flopiksi siitä ei onneksi ole, vaan tuotanto on erinomaista ja radiosoittoon irtoaa hittejä. Tosin hittien ainekset kertovat kiireestä. Kenties siksi Supernovan kertosäkeeseen on poimittu Ellie Gouldingin Burnin rytmijippo ja Lauantai-iltana on turhan samankaltainen 2080-luvun kanssa.

Kakkossingle Pojat on kuin tekstiltään ympäri kiepautettu versio Kelis'n Milkshake-r&b-hitistä. Sen jälkeen Mitä jos ne näkee -slovarin viittaus Dunhamin Girls-sarjaan tuntuu latautuneelta. Ikonisessa kohtauksessa Hannah ja Jessa istuvat kylvyssä, laulavat Oasiksen Wonderwallia ja heidän välillään on täydellinen yhteys.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat