Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mimmit teki vuoden hilpeimmän ja laadukkaimman lastenlevyn

Kulttuuri
 
Lastenmusiikki
Mimmit: Muskari. Universal Music.
★★★★

Harvoin kuulee yhtä riemastuttavan pakotonta, musikaalista, monipuolista ja yksinkertaisesti hillittömän hauskaa lastenlevyä kuin on Mimmien Muskari. Tosin eivät Mimmien eli Pauliina Lerchen, Hannamari Luukkasen sekä taidokkaan yhtyeen edellisetkään levyt ole kauas jääneet.

Pääosin Muskari koostuu tutuista, äitien ja isien sukupolvelle tutuista lastenmelodioista. Juuri ne ovat levyn parasta antia. Tylsää hetkeä ei tule, sen verran kekseliäällä päällä sovittajat, pääasiassa Tuomas Logrén ja Antti Halmetoja, ovat olleet.

Sovitukset lähtevät juuri sopivasti lapasesta. Vaarilla on saari saa muhkean kansanmusiikkisovituksen, aivan kuin asialla olisi Frigg, Kapteeni Koukku soi autenttisen irlantilaisittain. Peppi Pitkätossusta kuoriutuu brasilialaistyyppinen bossa nova -prinsessa, tutun tangon musta kissa villiintyy tango nuevosta, ja Telefooni Afrikassa -laulun höpöttävät apinat aiheuttavat spontaanit naurut. On myös Jukka Eskolan ja Jukka Perkon muikeita puhallinsooloja – ja paljon muuta, aijai!

Muusikoilla on ollut hauskaa. Se vetoaa, ikään katsomatta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat