Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Saara Aalto ja Teemu Roivainen tarjoavat duettolevyllään siirappia koko rahalla, hyvin laulettuna

Kulttuuri
 
Viihdemusiikki
Saara Aalto & Teemu Roivainen: Tonight. Yume Records.
★★★

 

Viime vuoden tangokuningas Teemu Roivainen sekä laulaja Saara Aalto ovat toteuttaneet monen vuoden haaveilun jälkeen duettolevyn. Tonight edustaa viihdemusiikin siirappisinta ja kliseisintä ydinosastoa. Levyltä löytyvät niin Con Te Partiro kuin vaikkapa You Raise Me Up. Pari saman linjan omaa sävellystä, pari tuttua musikaalinumeroa ja Have I Told You Lately eivät nekään todista varsinaisesti kaksikon kekseliäästä ohjelmistopolitiikasta.

Levy on kuitenkin tuotettu pieteetillä. Mukana on esimerkiksi ihan oikea, iso jousiorkesteri. Orkestroinnit ovat tyyliin sopivan suureellisia.

Kaiken lisäksi tämä kaksikko laulaa loisteliaan hyvin. Parhaimmillaan laulu on silloin, kun pistellään menemään täysillä, koko kroppa soiden, eikä varsinkaan Aallolle jää aikaa teennäisen nenä-äänen tuottamiseen.

Huimia ylä-ääniään Aalto pääsee esittelemään huippuraidalla, Kate Bushin Wuthering Heightsissa. Levyn päättää Aallon yksin tulkitsema ranskankielinen, viimeksi Lara Fabianin tunnetuksi tekemä vanha chanson Je suis malade. Esitys on kaikessa ylitse pursuavassa tunteellisuudessaan huikea.

Toivottavasti kliseisimmät mitäänsanomattomuudet jäävät jatkossa pois kaksikon ohjelmistosta ja tilalle tulee lisää taiteellista kunnianhimoa. Rahkeet kyllä riittävät.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat