Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Silkoinen tyylikkyys korvaa rouheuden

Kulttuuri
 
R&b
Joss Stone: Water for Your Soul. Stone'd Records-Membran.
★★★

Brittivokalisti Joss Stone löi itsensä läpi vain 16-vuotiaana retrosoul-albumillaan The Soul Sessions (2003). Sen jälkeen hän on tehnyt puolisen tusinaa albumia.

Stone on lähempänä modernia r&b:tä kuin maannaisensa Amy Winehouse, Duffy, Rumer tai Adele, mikä on ehkä syy siihen, että hän ei ole onnistunut kehittämään omaperäistä tyyliä. Stonen r&b on liian yleisluontoista ollakseen todella kiinnostavaa.

Water for Your Soul -albumin piti alun perin olla puhdas reggaekokeilu, mutta siitä tuli sekoitus eri tyylejä reggaesta hiphopin kautta r&b:hen. Albumi on huolellisesti tuotettu, ja vokalistina Stone tuntuu vain kehittyvän. Kuitenkin Water for Your Soul on enemmän kiintoisten, täyteläisten soundien hetkellinen kimara kuin kokonaisuutena vakuuttava.

Stonen r&b on yhä kovin geneeristä ja reggae aika vesitettyä. Silkoinen tyylikkyys korvaa rouheuden kautta linjan. Stonen nykylinjasta pitävät saavat taatusti mitä odottavat, mutta itse toivon, että hieno laulaja hakeutuisi esikuvansa Aretha Franklinin tapaan sielukkaamman musiikin äärelle.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat