Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Flow-vieras Lianne La Havasille monikulttuurisuus on luontevaa

Kulttuuri
 
R&b, folk, rock
Lianne La Havas: Blood. Warner.
★★★

Melko pitkäksi venähtäneestä tauosta voisi olettaa, että lauluntekijä ja laulaja Lianne La Havas on kärsinyt jonkinasteisesta "difficult second album" -syndroomasta. Odottamattoman hyvin vastaanotetun avauksen jälkeen saattaa vaikean toisen albumin työstäminen olla vaivalloista varsinkin kokemattomammalle tulokkaalle.

Heinäkuussa 2012 julkaistuun ensialbumiin verrattuna Bloodin tekemisessä onkin avustanut moninkertainen määrä ammattilaisia, joiden jäljiltä La Havasin laulelmallinen neo-soul ja alt-folk soi edellistä suurempana, tuotetumpana sekä myös vakuuttavampana – erityisesti alussa. Johdonmukaisen kokonaisnäkemyksen sijasta La Havas kokeileekin työtovereineen eri tyyliyhdistelmiä, joista osa on loppua kohti melko vähäverisiä.

Tarinoiden tasolla Blood ylittää silti edeltäjänsä, puhuttelevana esimerkkinä minuutta pohtiva Green & Gold. Lontoossa syntynyt ja varttunut La Havas, 25, etsii nyt uutta pintaa monikulttuurisesta taustasta – aikuistuneena naisena, jonka äiti on Jamaikalta ja isä Kreikasta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat