Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Janet Jacksonin sielukas paluu

Kulttuuri
 
Pop
Janet Jackson: Unbreakable.
Rhythm Nation / BMG.
★★★★

Seitsemän vuoden levytystauon katkaissut Janet Jackson on tehnyt vanhanaikaisuudessaan virkistävän paluualbumin. Tai ehkä pitäisi sanoa ajattomuudessaan, sillä 49-vuotias Jackson ei ole sortunut kikkailemaan nopeasti vanhenevilla edm-soinneilla, vaan pitäytynyt sielukkaassa, housella maustetussa r&b:ssä.

Unbreakble-albumilla on myös suoraviivaisia ja melkein valkoiselta popilta kuuluostavia lauluja, kuten Shoulda Known Better, joka voisi olla Taylor Swiftin levyltä, mutta Jackson saa puhallettua siihenkin henkeä. Levyä kuunnellessa huomaa tahtomattaankin myös kuinka paljon Janet Jackson kuulostaa kuusi vuotta sitten kuolleelta Michael -veljeltään.

Unbreakablella lauluntekijöinä ja tuottajina ovat mukana Jimmy Jam ja Terry Lewis, jotka olivat tekemässä myös Janet Jacksonin takavuosien suurimpia hittejä. Heidän runsas ja harmoninen diskosoulsoundinsa ei ole menettänyt magiaansa. Yksinkertaisimmillaan siihen vaaditaan vain Jacksonin ääni, sähköpiano, bassorumpu ja sormennapsutukset, kuten Broken Hearts Heal -kappaleen ensimmäisissä säkeistöissä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat