Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vanhan koulun r & b -juhlaa

Kulttuuri
 
Country
Eero Raittinen with the White Knuckles Trio: Live at Suisto. Turenki Records ★★★★

Eero Raittinen on esittänyt kohta kuuden vuosikymmenen aikana niin poppia, progressiivista rockia kuin rhythm & bluesiakin.

Suurimmat menestykset (Vanha holvikirkko, Toivotaan, toivotaan) ovat iskelmää, mutta roots tuntuu olevan Eeron todellinen kotimaa. Sen huomaa hyvin hänen ja White Knuckles Trion liveäänityksestä Live at Suisto.

Hämeenlinnan Suistoklubilla tehty tallenne on erinomaisen taitavaa ja inspiroitunutta suomalaista rootsia. Kappaleita on muun muassa Ike Turnerilta, Howlin' Wolfilta ja Elmore Jamesilta. Pyörää ei siis ole lähdetty uudelleen keksimään, mutta sitä pyöritetään kyllä kiitettävän vinhasti ja tasaisesti.

Raittinen, 71, on mahtavassa vedossa ja kitaristi Knucklebone Oscar eli Oskari Martimo säestää häntä tyylikkäästi, jyräämättä solistia vahvalla otteellaan. Trion yhteissoitossa kohtaa kolme sukupolvea. Myös rumpali Jukka "Yukka White" Mikander ja pianisti Risto "Mr Hillside" Kumpulainen hoitavat leiviskänsä mallikkaasti. Live at Suisto on paikoin hurjaan kiihkoon yltyvä malliesimerkki siitä, millaista riemua vanhakantainen rhythm & blues voi osaavissa käsissä olla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat