Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kulttijohtaja Ebbot Lundberg palasi kera opetuslasten

For the Ages of Come jatkaa aika tarkkaan siitä, mihin ruotsalaisen Lundbergin edellinen yhtye Soundtrack of Our Lives jäi neljä vuotta sitten.

Kulttuuri
 

Rock Ebbot Lundberg & The Indigo Children: For the Ages to Come. Akashic. ★★★★

Alkuun tilannekatsaus: kaftaanissaan ja harmaapartaisena Ebbot Lundberg näyttää nyt kulttijohtajalta, joka on ympäröinyt itsensä opetuslapsilla. Ja koska asiat ovat sitä, miltä ne näyttävät, siltä kuulostaa myös hänen odotettu soololevynsä.

For the Ages of Come jatkaa aika tarkkaan siitä, mihin Lundbergin edellinen yhtye Soundtrack of Our Lives jäi neljä vuotta sitten.

Sävellyksistä ja laulumelodioista paistavat samat maneerit. Parikymppisistä soittajista koottu Indigo Children on uskollinen edeltäjänsä kevyesti psykedeeliselle ja melodiselle rockille.

TSOOLin faneille tämä on hyvä uutinen, sillä esimerkiksi Backdrop People ja To Be Continued kestävät vertailun yhtyeen huippuhetkiin.

Varsinaisiin irtiottoihin opetuslapset intoutuvat levyn lainakappaleissa: etenkin Los Pekenikesin Calling from Heaven soi yhtä vallattomana ja valloittavana kuin kotoinen Saimaa-yhtyeemme.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat