Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Beyoncé laajentaa sointiaan komealla voimaantumislevyllä

Lemonade on väkevä, jopa vihainen albumi, jonka keskiöön nousevat uskottomuus ja parisuhdekamppailu

Kulttuuri
 

Pop Beyoncé: Lemonade. Parkwood Entertainment. ★★★★

Adelen ja Taylor Swiftin ohella suurimman poptähden kuudetta albumia osattiin odottaa kiertueavauksen alle huhtikuulle.

Lauantaina Yhdysvaltojen aikaa Beyoncé Knowles Carter julkaisi HBO-kanavalla ”visuaalisen levynsä” ja keräsi koko popmaailman huomion.

Komea ja varmaotteinen Lemonade jatkaa edellislevyn kunnianhimoista ja laulajan aseman huomioiden hienon kokeilevaa linjaa, mutta sointikirjo on nyt laajentunut kuin tiivistykseksi Grammy-illan tähtisateesta: mukana on Jack Whiten Led Zeppeliniä sämpläävää rockpaiskontaa, The Weekndin yöllistä r&b-futurismia, Kendrick Lamarin taisteluräppiä, James Blaken pianonyansseja sekä Beyoncén etelän juurien kantria. Erinomainen tuotanto pitää kirjon sopivasti koossa.

Sanomaltaan väkevää ja jopa vihaista albumia on ehditty kuvailla mustan naisen voimaantumislevyksi. Keskiöön nousevat uskottomuus ja kamppailu, joiden on tulkittu liittyvän Beyoncén ja tämän räppärimiehen Jay Z:n suhteeseen.

Lopussa koittaa toivo. Diplon tuottamaa, upeaa All Night -rakkauslaulua ja erinomaista Formation-singleä edeltää Jay Z:n isoäidin lausuma elämänviisaus: ”I was served lemons, but I made lemonade.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat