Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Aavikon Okeanos-levy on viimeisen päälle harkittua rihkamaa

Okeanos on voimakristalli, jonka tarkoitus ei olekaan esittää mitään sen syvällisempää, kirjoittaa kriitikko Oskari Onninen

Kulttuuri
 

Elektro Aavikko: Okeanos Ektro. ★★★

Kitsch on maailman lingua franca. Mitä länsimaisempaa yrittää esittää, sitä enemmän rojukojuissa on esineitä, joiden hienous lähtee hirveydestä.

Suomessa Aavikon muovinpaloista rakennettu futuristielektro on ollut paitsi vetävää, myös huippuunsa asti viimeisteltyä kitschiä: piraatti-Kraftwerkiä, jonka logo on liimattu Made in China -tarran päälle.

Okeanoksella yhtye vie tyylinsä musiikillisesti uuteen suuntaan, mutta konseptina vielä pidemmälle. Sillä keinotekoista koristeellisuutta kitschimpää on vain keinotekoinen syvällisyys, new age. Okeanos on teemalevy Opo-delfiinin tarinasta. Levy on instrumentaalinen, eivätkä taidokkaan mitättömät syntikkamatot ja -arpeggiot johda missään vaiheessa mihinkään saati kerro jotain ”tarinaa”.

Okeanos on musiikillista rihkamaa, voimakristalli, jonka funktio on esittää mahdollisimman voimakristallia, eikä kanavoida sen suurempia voimia. Jossain kaukana soi panhuilu. Sisin eheytyy. Jos vain uskoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat