Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Veronica Maggio tekee klassista poppia sukupolvikokemuksista

Laulajan viidennessä levyssä on edelleen ruotsalaisen popin tarttuvuutta

Kulttuuri
 
Vesa-Matti Väärä
Veronica Maggio esiintyi Ruisrockissa vuonna 2012.
Veronica Maggio esiintyi Ruisrockissa vuonna 2012. Kuva: Vesa-Matti Väärä

Pop Veronica Maggio: Den första är alltid gratis. Universal. ★★★★

On ilo huomata, että tämä Veronica Maggion viides levy onnistuu jatkamaan Satan i gatan -läpimurtolevyn (2011) aloittamaa vahvojen levyjen putkea.

Edellisellä levyllään Handen i fickan fast jag bryr mig (2013) ruotsalainen Maggio, 35, lauloi dueton Håkan Hellströmin kanssa (Hela huset), ja se tuntui täydelliseltä, koska molemmat laulavat samanlaisista sukupolvikokemuksista, samanlaiselle hurmioituneelle yleisölle.

Maggio tekee klassista popmusiikkia, joka vetoaa kuuntelijoiden romantiikan kaipuuseen, mutta myös haluun löytää yhteenkuuluvuutta Maggion kaltaisen artistin kautta. Kappaleissa kuten Vi mot världen, Femton tai Ayahuasca (jossa verrataan rakastettua psykedeeliseen Ayahuasca-kokemukseen) hän onnistuu tavoittamaan popin keskeisen kokemuksen: olla samaan aikaan yksin ja sittenkin yhdessä kaikkien muiden samalla lailla tuntevien kanssa.

Soundiltaan tämä levy on aiempaa synteettisempi ja utuisempi, mutta sen kappaleissa on tarpeeksi melodramaattista nostetta ja ruotsalaisen popin tarttuvuutta säilyttääkseen jännitteen loppuun saakka.

Veronica Maggio esiintyy Provinssissa perjantaina 1. 7. klo 18.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat