Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kromihammas voisi olla laiskuriräpin merkkiteos, mutta levyn rentous on jämähtänyttä

Räppäri Tuuttimörkö tavoittelee vain äärimmäistä viihtymistä

Kulttuuri
 

Rap Tuuttimörkö: Kromihammas. Monsplta. ★★

Helsinkiläisräppäri Tuuttimörkö on tilastoharha. Kuva ihmistyypistä, joka on paperilla syrjäytynyt ja jonka suosikkisana on pitäisi, mutta vain siksi, että koko ajan kaikessa on tavoiteltava äärimmäistä viihtymistä.

Jos pätkätöissä käydään, se tehdään siksi, että voidaan matkustaa jonnekin kaukomaiden riippumattoon tai ostaa jonkin Supremen kaltaisen merkin T-paita, joka on varallisuuteen nähden aivan liian kallis. Kuten hän kakkoslevyllään itsekin ilmaisee: ”Hedonistinen elämäntapa ei kaipaa perusteluja.”

Kromihammas voisi asettua suomalaisen laiskuriräpin merkkiteosten jatkumoon Tuomion ja Koneen ja Stepan debyyttien perään, mutta kaikessa takakenoisuudessaan se on jämähtänyt yhteen ja samaan asentoon koko mitakseen.

Paras ja sävykkäin kappale Mä muutan Caliin on julkaistu jo kaksi vuotta sitten, syntikkafunkbiitit ujeltavat samanlaisina kappaleesta toiseen, ja vaikka Tuuttimörkö on suomiräppäri sujuvimmasta päästä, On totta -debyyttilevyn läppien arvaamattomuus on kadonnut. Nimittäin paradoksaalista kyllä, viihtymiseenkin voi suhtautua varsin vakavasti.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat