Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Auto-onnettomuudessa kuolleen elokuvatähden isä haastaa Porschen oikeuteen

Auto
 
STEFAN WERMUTH
Näyttelijä Paul Walker Fast and Furious -sarjaan kuuluvan elokuvan ensi-illassa vuonna 2009.
Näyttelijä Paul Walker Fast and Furious -sarjaan kuuluvan elokuvan ensi-illassa vuonna 2009. Kuva: STEFAN WERMUTH

Edesmenneen yhdysvaltalaisen näyttelijän Paul Walkerin isä on haastanut autoyhtiö Porschen oikeuteen poikansa kuoleman takia.

Hurjapäät (Fast and Furious) -elokuvasarjan tähti Walker kuoli marraskuussa 2013 auto-onnettomuudessa, jossa hän oli Porsche Carrera GT -merkkisen urheiluautonsa kyydissä.

Nyt Walkerin isä Paul William Walker III on haastanut autonvalmistaja Porschen oikeuteen, kertoo yhdysvaltalainen uutiskanava ABC News.

Hän syyttää autoyhtiötä laiminlyönneistä, jotka johtivat hänen poikansa kuolemaan.

Walker III:n mukaan hänen poikansa ajoi autolla, jonka turvalaitteissa oli puutteita, joista autoyhtiö oli tietoinen.

”Jos Porsche olisi suunnitellut auton, jossa on kunnolliset turvallisuusvarusteet, Paul olisi selvinnyt ja hän olisi filmaamassa Fast and Furiousin kahdeksatta osaa”, Walkerin asianajaja sanoi ABC Newsin mukaan.

Hurjista autokohtauksistaan tunnetun Hurjapäät-elokuvasarjan tähti Walker kuoli traagisessa auto-onnettomuudessa. Walker istui onnettomuuden tapahtuessa autossaan pelkääjän paikalla.

Walkerin ystävä ajoi autoa, suistui tieltä ja törmäsi autolla puuhun Kalifornian Santa Claritassa. Törmäyksen seurauksena auto syttyi tuleen. Sekä Walker, 40, että hänen ystävänsä Roger Rodas, 38, kuolivat onnettomuudessa.

Myös Rodaksen leski on haastanut autoyhtiön oikeuteen.

Oikeusjuttu ei ole ensimmäinen tapaukseen liittyvä, sillä näyttelijä Walkerin tytär oli jo aiemmin haastanut Porschen oikeuteen.

Tuolloin autoyhtiö kertoi lausunnossaan, että Walkerin autoa oli viritetty eikä sitä ollut huollettu asianmukaisesti. Autoyhtiön mukaan kuolemiin johtanut onnettomuus oli seurausta näistä laiminlyönneistä.

Porsche ei ole kommentoinut viimeisintä oikeusjuttua.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae autojuttuja

Reseptit