Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Alfa Romeolla on vankkumaton kannattajakuntansa –  harrastaja kertoo, miksi

Auto
 
Alfa Romeolla on vankkumaton kannattajakuntansa
Alfa Romeolla on vankkumaton kannattajakuntansa
Raffaele Saracinon sydämessä yksi auto on ylitse muiden. Se auto on Alfa Romeo. Saracino toi vuoden 1995 GTV-Alfan Italiasta pari vuotta sitten.

Alfa Romeo on italialainen autonvalmistaja. Milanossa syntyneen automerkin logossa on kaksi kotikaupungin symbolia: Visconti-suvun käärme ja kaupunginvaakunan punainen risti valkoisella taustalla.

Alfa Romeo niitti mainetta kilparadoilla 1910-luvulta lähtien. Voittoja tuli myös F1-luokassa.

Nykyään tieliikenteessä näkyviä Alfa Romeo -malleja ovat muun muassa Giulietta, Mito, 159 ja 4C. Alfa Romeo on osa Fiat Chrysler Automobiles -konsernia.

Raffaele Saracino on harrastanut Alfa Romeo -autoja koko ikänsä. 1970-luvulla Italiassa asuessaan hänellä oli muun muassa Alfa Romeo GT Veloce.

Alfa Romeo GTV:n Saracino osti puolitoista vuotta sitten. Saracino on osallistunut lukuisiin Alfa Romeo -tapahtumiin ympäri Eurooppaa, joten autotapahtumat muun muassa Saksassa, Italiassa ja Slovakiassa ovat tulleet tutuiksi.

Italialainen automuotoilu on maailmalla kehuttu ja tunnustettu. Alfa Romeoita on muotoiltu usean korivalmistajan toimesta. Saracinon oma suosikkimuotoilija on Bertone.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae autojuttuja