Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Pikku-Hondan kyydissä riittää hauskoja tilanteita

Auto
 
Pikku-Hondan kyydissä riittää hauskoja tilanteita
Pikku-Hondan kyydissä riittää hauskoja tilanteita
Espoolaisen Sture Engströmin Honda 600 on vuosimallia 1971. Toimittaja, kuvaus ja editointi Kimmo Taskinen /HS.

Honda Motor Company tunnetaan autoistaan, moottoripyöristään, generaattoreistaan, perämoottoreistaan ja mönkijöistään. Honda valmistaa joka vuosi noin 14 miljoonaa polttomoottoria.

Soichiro Honda aloitti pienimuotoisen moottorin osien valmistuksen 1930-luvun loppupuolella. Puuhastelu muuttui pian määrätietoiseksi yrittämiseksi ja toisen maailmansodan järkytysten jälkeen yhtiö vakiinnutti asemansa vakavasti otettavana moottoreiden valmistajana. 1970-luvulla Honda oli jo maailman suurin moottoripyörien valmistaja. Tuo asema sillä on edelleen.

Ensimmäinen Honda AN600 tuli Suomessa myyntiin vuonna 1968. Auto kilpaili Minin kanssa samoista asiakkaista, mutta samanlaista myyntimenestystä siitä ei tullut.

Sture Engström on vakuuttunut Honda-laadusta. Tekniikan edistyksellisyys ja design ovat asioita, jotka lämmittävät Honda-miehen mieltä. Yksi pulma pikku-Hondalla ajeluun kuitenkin liittyy: kanssa-autoilijat luulevat japanilaista autoa mopoautoksi. ”Hauskoja tilanteita liikenteessä tulee jatkuvasti”, Engström naurahtaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae autojuttuja

Reseptit