Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaveriporukka rakensi 350 euron Renaultista Turtles-auton – ”Idea tuli vähän hatusta”

”Idea tuli vähän hatusta, mutta eikös Turtlesit ole kaikille junioreille kova juttu jossain vaiheessa”, Tomi Pasanen kertoo.

Auto
 
Turtles-Rellu on hurmaavan ruma tilaihme
Turtles-Rellu on hurmaavan ruma tilaihme
Kaveriporukka väsäsi persoonallisen menopelin Gumball 500e -tapahtumaa varten. Turtles-Rellua ei voi haukkua tylsänharmaaksi. Toimittaja, kuvaus ja editointi Kimmo Taskinen HS.

Renault Espace on ranskalaisvalmistajan tila-automalli, jonka ensimmäinen mallisukupolvi tuli markkinoille vuonna 1984.

Espacen viides sukupolvi esiteltiin yleisölle Pariisin autonäyttelyssä syksyllä 2014.

Suomen suvi on täynnä kiinnostavia kesätapahtumia. Yksi viime vuosien persoonallisimmista ajotapahtumista on saanut nimekseen Gumball 500e.

Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran toukokuussa 2014. Gumball 500e toteutettiin tuolloin yhdentoista joukkueen voimin.

Reitti kulki Hyvinkäältä Haaparantaan ja takaisin. Ajoreitti vaihtelee vuosittain. Sana on levinnyt tehokkaasti. Tänä vuonna mukana oli jo 70 autoryhmää.

Tapahtuman luonnetta kuvastavat ilmoittautuneiden autojoukkueiden värikkäät nimet. Mukana olivat toukokuussa 2016 muun muassa Team Transhit, Team Kaasumopo, Team OsaatSäLukeeKarttaa ja Nakkivene.

Niklas Kapanen, Arvo Vuorinen, Tomi Pasanen ja Risto Parikka päättivät rakentaa huomiota herättävän kulkupelin, joka täyttäisi kaikki tapahtuman vaatimat rajoitukset.

Jo nimikin paljastaa, että kisaan osallistuva auto ei saisi maksaa yli 500 euroa. Vuosimallin 1996 Renault Espace sopi tähän tarkoitukseen täydellisesti. Ranskalaisvalmistajan tila-automalliin mahtui koko ryhmä ja hintakin oli kohdallaan.

Espace koristeltiin Teinimutanttininjakilpikonnien innoittamana. Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat eli Turtlesit valikoituivat teemaksi sattumalta.

”Idea tuli vähän hatusta, mutta eikös Turtlesit ole kaikille junioreille kova juttu jossain vaiheessa”, Tomi Pasanen kertoo.

Persoonallinen idea ja näppärä toteutus tuottivat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Autokummajainen levitti huumorin ilosanomaa koko matkan Rukalle ja takaisin ja päätapahtumapaikalla Turtles-seurueelle ojennettiin Spirit of the Gumball -pokaali parhaasta autosta ja loistavasta asenteesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae autojuttuja

Reseptit