Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Valioliigaseuran omistaja antoi pelaajilleen mestaruuslahjat – jokainen sai superauton

Valioliigan mestaruuden voittaneen Leicesterin pelaajat saivat lahjaksi siniset superautot.

Auto
 
Kimmo Taskinen HS
HS:n koeajon perusteella BMW i8 on huikea auto.
HS:n koeajon perusteella BMW i8 on huikea auto. Kuva: Kimmo Taskinen HS

Tänä vuonna Englannin valioliigassa koettiin jättiyllätys, kun vuosia alemmilla sarjatasoilla pelannut Leicester City FC voitti liigan mestaruuden.

Nyt Leicesterin pelaajat ovat saaneet uutta aihetta juhlaan. Seuran omistaja päätti järjestää pelaajilleen yllätyksen valioliigan kauden avauksen alla ja osti 19:lle mestarijoukkueen pelaajalle uudet autot.

Viime viikon perjantaina seuran harjoituskeskuksen pihaan oli parkkeerattu 19 sinistä BMW i8 -autoa. Kyseessä on moderni hybridiurheiluauto, jota HS:n koeajossa kuvailtiin ällistyttäväksi.

HS haastatteli myös Suomen ensimmäisen BMW i8:n omistajaa Jaakko Pitkäjärveä, joka kuvaili autoa näin: ”Autossa ei ole oikeastaan mitään normaalia. Se on kuin liikkuva taideteos.”

Suomessa auton hinta on hieman alle 160 000 euroa, Englannissa noin 100 000 puntaa eli noin 117 000 euroa. Lahjan hinta nousee siis miljooniin euroihin, mutta lahjan antajan kukkaroon se ei tee kovinkaan suurta lovea.

Leicesterin omistaja ja hallituksen puheenjohtaja on thaimaalainen miljardööri Vichai Srivaddhanaprabha. Hän on tehnyt omaisuutensa pyörittämällä Thaimaan suurinta duty free -kauppaketjua King Poweria. Forbesin mukaan hänen omaisuutensa arvo on noin 3,3 miljardia.

Autojen lahjoittamisen lisäksi hän myönsi joukkueelleen 6,5 miljoonan punnan (7,6 miljoonaa euroa) bonuksen mestaruudesta, kertoi Auto Express.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae autojuttuja

Reseptit