Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vantaalla on myynnissä todellinen autoharvinaisuus: Avokattoinen Mersu lähtee runsaalla miljoonalla eurolla

Vantaalla on myynnissä todellinen harvinaisuus, vuonna 1957 valmistettu Mercedes-Benz SL 300 Roadster, joka oli aikansa nopein sarjavalmisteinen auto.

Auto
 
Helsingin Sanomat
LUXURY COLLECTION BY AUTOOUTLET / AUTOTALLI.COM
Kuva: LUXURY COLLECTION BY AUTOOUTLET / AUTOTALLI.COM

Jos olet kiinnostunut klassikkoautoista ja taskussa sattuu polttelemaan 1,3 miljoonaa euroa ylimääräistä rahaa, kannattaa suunnata Vantaalle.

Vantaan Luxury Collection -autokaupassa on nimittäin myynnissä todellinen harvinaisuus, vuonna 1957 valmistettu Mercedes-Benz SL 300 Roadster, joka oli aikansa nopein sarjavalmisteinen auto.

Vantaalle päätyneen avokattoisen yksilön kilometrimittarissa on lukema 5 000. Pientä lukemaa selittää se, että myyjän mukaan auto on ajettu talliin vuonna 1972, jossa se pysyi vuoteen 2005 saakka. Sen jälkeen autoa ryhdyttiin entisöimään.

Auto on vuonna 1952 esitellyn niin sanotun lokinsiipi-Mercedeksen avokattoinen versio. Sitä on valmistettu yhteensä vain 1 858 kappaletta.

Mercedes-Benz SL 300 Roadsterin hinnaksi on määritelty 1,29 miljoonaa euroa. Niin kallista autoa vantaalaisliikkeellä ei ole koskaan ollut myynnissä, Luxury Collectionin toimitusjohtaja Jukka Sinisalo.

Iltalehden haastattelussa Sinisalo kertoi, että auton on vuonna 2005 tuonut Suomeen Mercedes-Benz-merkkisiin klassikkoautoihin erikoistunut harrastaja.

Sitä hän ei kerro, kenen tallissa auto oli vuodesta 1972 vuoteen 2005.

Alla olevissa kuvissa autoon voi tutustua lähemmin.

LUXURY COLLECTION BY AUTO-OUTLET
LUXURY COLLECTION BY AUTO-OUTLET
LUXURY COLLECTION BY AUTO-OUTLET
LUXURY COLLECTION BY AUTO-OUTLET
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Hae autojuttuja

Reseptit