Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

"Mies ilmoitti erosta tekstarilla ja sulki puhelimen"

Elämä
 
Helsingin Sanomat

"Olimme seurustelleet nelisen vuotta ja olimme syvästi rakastuneita. Tyttöystäväni lähti kolmeksi kuukaudeksi ulkomaille töihin, ja meidän oli tarkoitus muuttaa yhteen hänen palattuaan. Hänen tavaransa oli jo siirretty asuntooni, josta piti tulla yhteinen kotimme. Innostuneena odotin hänen paluutaan ja uutta elämänvaihetta. Hän palasi ulkomailta ollessani reissussa, ja kun saavuin yhteiseen kotiimme päivää myöhemmin, tyttöystäväni oli siellä pakkaamassa tavaroitaan. Se oli elämäni suurin järkytys. Mitään erityistä syytä ei ollut, hän totesi vain tarvitsevansa aikaa itselleen. Odottamattomasta erosta toipuminen vei vuosia."
Mies, 36
 

"Mies lopetti tiiviin kanssakäymisen ja yhteydenpidon yhtäkkiä, selittämättä mitään. Lopulta sain hänet kiinni puhelimitse keskellä yötä. Hän sanoi, että tämä oli tässä, ja vetosi muun muassa siihen, että puolet avioliitoista päättyy eroon – ei siis ole ihme, että tämäkin päättyy. Mitään varsinaista selitystä erolle en koskaan saanut."
Nainen, 30
 

"Kun mies löysi uuden työpaikan toiselta paikkakunnalta, hän löysi myös uuden kumppanin. Tilanteen kertominen rehellisesti oli kuitenkin hänelle mahdotonta. Muutaman kuukauden ajan hän yritti kaikin keinoin salata suhteensa ja syyllisti minua voimallisesti suhteemme surkeasta tilasta. Tilanne ratkesi vasta, kun romahdin totaalisesti."
Nainen, 64
 

"Olimme seurustelleet pari vuotta, kun mies yllättäen eräänä iltana ilmoitti tekstiviestillä, että haluaa erota. Sen jälkeen hän sulki puhelimen ja pakeni kotoaan. En saanut häntä koko iltana kiinni, enkä voinut keskustella asiasta tai kysyä, miksi. En voinut ymmärtää, että aikuinen ihminen käyttäytyy noin. Muistan vieläkin sen musertavan nöyryytyksen tunteen. Jälkeenpäin tajusin, että suhteessamme oli paljon asioita, jotka olisi pitänyt hoitaa toisin. Ero oli lopulta suuri helpotus. Osaan arvostaa nykyistä mahtavaa suhdettani, elämäni rakkautta.
Nainen, 44
 

"Poikaystäväni lähti puoleksi vuodeksi ulkomaille töihin. Olimme seurustelleet lähes vuoden ja keskustelleet siitä, miten suhteemme kestää erossaolon. Päädyimme siihen, että yritämme ylläpitää etäsuhdetta. Kun poikaystäväni oli ollut runsaan viikon ulkomailla, hän otti ensimmäisen kerran yhteyttä. Sähköpostiviestissä hän totesi lyhyesti, ettei meidän kannata pitää mitään yhteyttä. 'Voi hyvin', hän kirjoitti. Olisin mielestäni ansainnut edes Skype-keskustelun, jonkin selityksen. Jouduin odottamaan keskustelua koko sen puoli vuotta, jonka hän oli poissa. En voinut silloin kovinkaan hyvin."
Nainen, 36

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!