Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kadehtijat kertovat: "En pystynyt menemään ystäväni häihin"

Elämä
 
Helsingin Sanomat

"Olen tuntenut usein kateutta nähdessäni hetken jonkun tuntemattoman perheen onnesta. Elän ihan mukavassa parisuhteessa, mutta lapsia en ole saanut. Kateuden takia vältän mielelläni niin sanottuja koko perheen tapahtumia."

"Parikymppisenä kadehdin naimisiin menossa ollutta ystävää niin paljon, etten pystynyt menemään häihin. Väitin, etten voinut muuttaa interrail-matkan ajankohtaa kesätöiden takia."

"Olen keskimääräistä lyhyempi mies ja varsinkin nuorempana kadehdin muita, kun jäin ilman naisseuraa. Olen myös havainnut, että jään miesseurassa seisaaltaan keskusteltaessa herkästi ulkopuolelle."

"Noin kymmenenvuotiaana parhaan kaverini perhe oli hankkimassa koiraa. Olin niin kateellinen, että kerroin kaverilleni kaikesta ikävästä, mitä koira toisi mukanaan."

"Kadehdin rikasta ystävää. Olen saavuttanut samankaltaisia asioita kuin hän, mutta olen tehnyt valtavasti töitä ja suuria uhrauksia saadakseni sen, minkä hän on saanut tekemättä yhtään mitään: hänen miehellään on valtava omaisuus. Olen kateellinen ja samalla häpeän kateuttani, koska itseltäni ei puutu mitään tärkeää."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!