Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kauniilla miehellä on mukavampaa kuin kauniilla naisella

Elämä
 
Kyösti Niemelä
Kirjoittaja on helsinkiläinen toimittaja.
Kirjoittaja on sinkku ja kirjallisuuskriitikko,
joka pelkää isoja koiria ja paitojen tahrautumista.

Ihmiset haaveilevat elämästä todella rikkaana. Minä haaveilen usein elämästä, jossa olisin todella kaunis. En vain söötti, hottis, hauskannäköinen tai komistus vaan poikkeuksellisen, aivan huomiota herättävän kaunis.

Haaveeni eivät koske niinkään rakkautta ja seksiä – vaikka kivaahan niidenkin vyöryminen olisi – vaan kauniin ihmisen arkea. Myyjät hymyilisivät minulle ja muistaisivat minut vielä illalla kotona. Olisin haluttua juttuseuraa kokkareilla. Kauan sitten tapaamani ihmiset nyökkäisivät kadulla.

Kun kehuisin jotakuta, kehu saisi hänet sädehtimään erityisen paljon, joten kehuisin ihmisiä usein. Kauniina levittäisin onnea ja valoa ympärilleni. Muut tulisivat läsnäolostani iloisiksi, eikä minun tarvitsisi muuta kuin elää elämääni.

Hyötyisinitsekin. Saisin kokouksissa ja baaripöydässä aina puheenvuoron. Argumenttini otettaisiin vakavasti. Saisin elämässä enemmän tilaa, aikaa ja huomiota.

Ex-tyttöystäväni on sanonut, että haluaisi kyllä kaikkien pitävän häntä todella kauniina, mutta niin että kaikki samalla luulisivat, ettei kukaan muu pidä häntä kauniina. Eksäni haluaisi ihmisten ajattelevan: "Minä yksin näen, kuinka kaunis tuo nainen onkaan!".

Näin hän ei kohtaisi monia kauniin naisen ongelmia. Kun nainen näyttää todella kauniilta, muut alkavat helposti pohtia, että onko tuo päässyt asemaansa ulkonäön avulla. Että onko tuo saanut kaiken ilmaiseksi, onko koskaan tehnyt oikeasti töitä. Näin ajatellaan varsinkin silloin, kun nainen on kauniin lisäksi seksikäs.

Kauniilla miehillä ei onneksi ole tällaisia ongelmia. Heidän ulkonäkönsä herättää harvoin epäilyjä osaamattomuudesta.

He myös saavat vähemmän ikävää huomiota kuin kauniit naiset: vähemmän tuijotusta, aggressiivisia viettely-yrityksiä ja yleistä häiriköintiä.

Haaveilemani kauneus olisi jaloa ja jotenkin korkeakulttuurista. Minulla olisi syvälliset silmät, mietteliäs otsa ja viisaat kulmakarvat. Nyökyttelisin pehmeän seksikkäästi. Kun vaipuisin ajatuksiini, muiden mieleen tulisi antiikin filosofi.

Ja vaikka suustani tulisi vain latteuksia, kuulijat eivät huomaisi sitä, vaan he ajattelisivat, kuinka älykäs Kyösti onkaan. Mistä tietysti syntyisivät omat ongelmansa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!