Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kannattaako esittää vaikeasti tavoiteltavaa?

Elämä
 
Juha Matias Lehtonen
Jaap Buitendijk
Brad Pitt pysyy monelle vaikeasti tavoiteltavana.
Brad Pitt pysyy monelle vaikeasti tavoiteltavana.

Miksi vaikeasti tavoiteltavat kiinnostavat eniten? Herzliyan poikkitieteellisen keskuksen psykologian professori Gurit Birnbaum vastaa.

"Keskimäärin emme koe vaikeasti tavoiteltavaa henkilöä seksuaalisesti kiinnostavaksi. Sosiaalinen ja vastaanottavainen ihminen herättää meissä todennäköisemmin seksuaalista kiinnostusta kuin vetäytyvä ja viileä. Tämä pätee sekä lyhyitä suhteita tavoitteleviin deittailijoihin että pitkäaikaista partneria etsiviin.

Jotkut ihmiset ovat kuitenkin luonteeltaan vetäytyviä ja varjelevat itsenäisyyttään kaikin keinoin. He suosivat viileästi käyttäytyviä kumppaneita. Heille liiallinen innokkuus on merkki ripustautumisesta ja se vähentää seksuaalista kiinnostusta.

Useimmat naiset valikoivat partnerinsa tarkemmin kuin miehet ja saattavat siksi olla epäluuloisia kovin ystävällisiä ja miellyttämishaluisia tuntemattomia miehiä kohtaan.

Keskimäärin nainen kokee viehättävimmäksi miehen, joka käyttäytyy sosiaalisesti, mutta ei ilmaise kiinnostustaan liian innokkaasti. Runsaasti hymyilevä mies ei myöskään herätä useimpien naisten kiinnostusta, sillä miesten sukupuolityypillisinä ominaisuuksina pidetään voimakkuutta ja ylpeyttä.

Keskimääräinen mies puolestaan kokee viehättävimmäksi naisen, joka ilmaisee aktiivista kiinnostustaan miestä kohtaan, mutta samalla kohtelee muita miehiä viileästi. Vaikeasti tavoiteltavan leikkiminen kahdenkeskisessä kanssakäymisessä ei siis yleensä ole naiselle tehokas deittailustrategia."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!