Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n Arka paikka -ohjelma: Pamela Mandart päätyi seurapiireistä suljettuun vankilaan

Elämä
 
Arka paikka: Pamela Mandart päätyi seurapiireistä suljettuun vankilaan
Arka paikka: Pamela Mandart päätyi seurapiireistä suljettuun vankilaan
Kirjailija ja elokuvatuottaja Pamela Mandart tuomittiin vuonna 2012 kahden vuoden ja kolmen kuukauden ehdottomaan vankeuteen törkeätä petoksesta ja törkeästä velallisen epärehellisyydestä. Nyt Mandart kertoo HSTV:n Arassa paikassa, millaista on saapua suljettuun vankilaan, luovuttaa kännykkä ja tietokone vartijoille, luopua omista vaatteista ja kirjoista ja alkaa mitata seiniä sellissä.

Kirjailija ja elokuvatuottaja Pamela Mandart tuomittiin vuonna 2012 kahden vuoden ja kolmen kuukauden ehdottomaan vankeuteen törkeätä petoksesta ja törkeästä velallisen epärehellisyydestä.

Pitkään julkisuudesta poissa ollut Pamela Mandart kertoi Anja Snellmanin juontamassa HSTV:n Arassa paikassa, millaista on saapua suljettuun vankilaan, luovuttaa kännykkä ja tietokone vartijoille, luopua omista vaatteista ja kirjoista ja alkaa mitata seiniä sellissä (päästä päähän kahdeksan lyhyttä naisenaskelta).

Mandart kuvaili myös miltä entisestä miljoonasopimuksia neuvotelleesta ammattilaisesta tuntuu suoritetun vankeusajan jälkeen palata eläkeläiseksi Espooseen, maksaa kuukausittain konkurssivelkaa, etsiä kaupoista aletarjouksia ja hakea ruokaa kirkon ruoka-avusta.

Pamela Mandart puhui suoraan suomalaisen elokuvabisneksen nurjista puolista ja muistelee myös eroon päätynyttä 40-vuotista avioliittoaan ohjaaja Pekka Mandartin kanssa.

Peter jansson
Pamela Mandart Helsingin käräjäoikeudessa marraskuussa 2010.
Pamela Mandart Helsingin käräjäoikeudessa marraskuussa 2010.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!