Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HSTV:n Arka paikka: Ina Westman ei ole hyvä synnyttäjä eikä tasapainoinen äiti

Elämä
 
HSTV:n Arka paikka: Ina Westman ei ole hyvä synnyttäjä eikä tasapainoinen äiti
HSTV:n Arka paikka: Ina Westman ei ole hyvä synnyttäjä eikä tasapainoinen äiti
Ina Westman mietti synnytyskokemuksiensa jälkeen meneekö terapiaan vai kirjoittaako kokemuksistaan kirjan. Westman kirjoitti Syliin-nimisen kirjan. Siinä hän kertoo elämänsä katastrofivuosista ja tekee lukijoille tutuksi Naistenklinikan osasto 42:n – vaikeiden synnytysten osaston. ”Olen huono synnyttäjä, joka 100 vuotta sitten olisi kuollut synnytykseen”, Westman sanoo.

Ina Westman mietti synnytyskokemuksiensa jälkeen meneekö terapiaan vai kirjoittaako kokemuksistaan kirjan.

Kustannustalon viestintäpäällikkönä työskennellyt Westman kirjoitti Syliin-nimisen kirjan. Siinä hän kertoo elämänsä ei ruuhka- vaan katastrofivuosista ja tekee lukijoille tutuksi Naistenklinikan osasto 42:n.

Se on vaikeiden synnytysten osasto.

Kirjailija ja terapeutti Anja Snellmanin juontamassa HSTV:n Arassa paikassa Ina kertoo omista synnytyskokemuksistaan ja pohtii miksi lapsen saamisesta on tehty taitolaji ja lifestyle-valinta.

Tarjolla on kotisynnytystä, monenlaista luomua ja vesisynnytystä. Synnytys ja vanhemmuus on alusta pitäen kyky-projekti muiden projektien joukossa. Vedetään homma kybällä himaan ja ylävitoset.

Ina Westman paljastaa kirjassaan miten monella tavoin äitiys ja isyys voi alkaa. Ja miltä tuntuu kun perheasiat eivät mene omien ja ympäristön odotusten mukaan.

Ja miten raivostuttavilta - osasto 42:n näkökulmasta - tuntuvat kliseet ”hyvä synnyttäjä”, ”terve lapsi”, ”tasapainoinen äiti” ja ”ylpeä isä”.

”Olen huono synnyttä, joka sata vuotta sitten olisi kuollut synnytykseen”, Westman sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!