Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julki: Turun telakalle satojen miljoonien eurojen risteilijätilaukset

HS Illassa on koostettuna päivän tärkeimmät uutisaiheet.

Elämä
 
Helsingin Sanomat
Roni Lehti / Lehtikuva
Meyer Turun telakka.
Meyer Turun telakka. Kuva: Roni Lehti / Lehtikuva
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa kerrotaan tänään, kuinka Turun telakkana tunnettu Meyer Turku on allekirjoittanut aiesopimuksen yhdysvaltalaisen Carnivalin kanssa kahden suuren risteilyaluksen rakentamisesta.

Alukset rakennetaan Carnival Cruise Linesille, ja ne valmistuvat vuosina 2020 ja 2022. Telakka ei halua kommentoida tilauksen arvoa, mutta vastaavien aluksien hinta on keskimäärin noin 800 miljoonaa euroa.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan muun muassa Espoon 40 miljoonan euron uimahallin oudoista suunnitteluvirheistä ja siitä, mitä tapahtui, kun suomalainen huippukirurgi pyydettiin arvioimaan Uzbekistanin diktaattori Islam Karimovin tilaa.

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!