Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julki: Päiväkoti-ikäisille lapsille uudet liikuntasuositukset

HS Illassa kooste päivän kiinnostavimmista uutisaiheista.

Elämä
 
Helsingin Sanomat
Jukka Gröndahl / HS
Alle kahdeksanvuotiaiden lasten liikuntasuositukset julkaistiin Helsingissä Päiväkoti Aleksissa. Julkaisutilaisuudessa ministeri Sanni Grahn-Laasonen nappasi Chakira Johnsonin syliinsä ja suositukset laatineen työryhmän johtaja Arja Sääkslahti kiipesi leikkitelineeseen.
Alle kahdeksanvuotiaiden lasten liikuntasuositukset julkaistiin Helsingissä Päiväkoti Aleksissa. Julkaisutilaisuudessa ministeri Sanni Grahn-Laasonen nappasi Chakira Johnsonin syliinsä ja suositukset laatineen työryhmän johtaja Arja Sääkslahti kiipesi leikkitelineeseen. Kuva: Jukka Gröndahl / HS
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

  Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

HS Illassa esitellään tänään suomalaisten pienten lasten uudet liikuntasuositukset. Voit samalla selvittää HS:n laskurilla, liikkuuko lapsesi tarpeeksi.

Lisäksi HS Illassa kerrotaan muun muassa, että Helsingin nopeusrajoituksia saatetaan laskea, ja esitellään yhteenveto presidentti Sauli Niinistön tekemistä armahduksista. Hän on käyttänyt armahdusoikeuttaan edeltäjiään Tarja Halosta ja Martti Ahtisaarta harvemmin.

Päivän uutisten lisäksi tarjolla on myös Maailma kuvina -kooste, Fok_it ja Rip Kirby -sarjakuvat sekä testi, jossa voit selvittää, kumpi on sinun ehdokkaasi, Hillary Clinton vai Donald Trump.

Haluatko lukea koko artikkelin?
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!