Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Arvet muistuttavat Pauli Hanhiniemeä siitä, kuinka pienestä kaikki on kiinni

Muusikko Pauli Hanhiniemi on ollut nuorena useammassakin kolarissa. Rutiseva niska muistuttaa niistä.

Hyvinvointi
 
Milka Alanen
Pauli Hanhiniemi, 50, on muusikko, säveltäjä ja sanoittaja. Hänen yhtyeitään ovat muun muassa Kolmas Nainen ja Hehkumo. Hanhiniemi sai Juha Vainio -sanoittajapalkinnon vuonna 2007. Hän osallistui Vain Elämää -ohjelman toiselle tuotantokaudelle syksyllä 2013. Syyskuussa Hanhiniemi julkaisi ensimmäisen soololevynsä Minä ja Hehkumo.
Pauli Hanhiniemi, 50, on muusikko, säveltäjä ja sanoittaja. Hänen yhtyeitään ovat muun muassa Kolmas Nainen ja Hehkumo. Hanhiniemi sai Juha Vainio -sanoittajapalkinnon vuonna 2007. Hän osallistui Vain Elämää -ohjelman toiselle tuotantokaudelle syksyllä 2013. Syyskuussa Hanhiniemi julkaisi ensimmäisen soololevynsä Minä ja Hehkumo. Kuva: Milka Alanen

Nauran, kun olen kyllin väsynyt – ja omille vitseilleni.

Viimeksi itkin ikävästä.

Minua huolestuttaa huolestuminen, koska se on itseään toteuttava kierre. Tietty tulevaisuudenusko on myös itseään toteuttava asia. Eli minua ei ihan hirveästi huolestuta.

Viimeksi luin Katja Ketun Kätilön. Voimaperäinen kirja.

Eläkkeellä aion soittaa ja laulaa muille eläkeläisille. En usko, että viitsin eläköityä.

Kun jännitän, muutun ärsyttäväksi. Hölmöilen, ärhentelen ja projisoin jännitystäni toisiin.

Viimeksi opin, että salaatin saa taas tuoreeksi, kun sen laittaa kylmään veteen.

Kantapään kautta olen oppinut lähes kaiken, mitä osaan. Minulla ei ole kauheasti koulutusta. Olen piirtäjä-artesaani, mutta osaan kaikenlaista: Kuunnella ajoneuvojen kulumista, asua omakotitalossa, liittyä keskusteluun, selviytyä vaikeuksista, visioida ja tarttua hetkeen. Osaan täydentää lauseen.

Koulussa en osannut opiskella. Kuvittelin koulun olevan paikka, jossa käymällä viisastuu automaattisesti. En ymmärtänyt, että minun pitäisi tehdä itsekin jotain.

Jos olisin nainen, minulla olisi monta syytä olla vihainen. Naisille on tässä maailmassa tarjolla sellaisia rooleja, että nainen on automaattisesti heikommassa asemassa kuin mies.

Jos kuolisin nyt, kuolisin liian aikaisin.

Äidilleni olen rakas ja ison pesueen toiseksi nuorimmainen. Äsken matkalla Helsinkiin ajoin risteyksen ohi, koska puhuin äidin kanssa puhelimessa.

Ihmettelen lähes alituiseen sitä, kuinka surutta vanhat opit ja viisaudet vaihdetaan uusiin. Esimerkiksi atk: kuinka iloisesti tyydymme siihen, että asioiden hoitaminen tulee entistä hankalammaksi, ja tämä hankaloittaminen tekee useista ihmisistä työttömiä.

Twitterissä en ole. Sanotaan, että twiittaan kintaalla!

Tätä neuvoa en aio noudattaa: julkaise tangolevy.

Arpeni muistuttavat minua siitä, kuinka pienestä kaikki on kiinni. Parin nuoruuden kolarin muistona minulla on ollut 21 tikkiä päänahassa ja nykyään niska rutisee. En itse ajanut, vaan kaverit, joilla oli enemmän näyttämisen halua kuin taitoja.

Kadun pahoja sanoja, luottamuksen pettämistä ja laiskuutta.

Jos uskaltaisin, hyppäisin base-hypyn. Olen tehnyt kolme kertaa tandemhypyn laskuvarjolla, mutta on jotenkin tylsää olla toisen kyydissä. Olen jo sopinut kaverin kanssa, että menen laskuvarjohyppykurssille. Rakennuksen tai vuoren rinteeltä hyppääminen olisi raju kokemus, mutta olen varma, etten uskaltaisi.

Jos olisin pääministeri, kirjoittaisin eroanomuksen. Kaunokirjoituksella.

Treenitavoitteeni on pitää jalat sen verran notkeina, että niissä veri kiertää. En harrasta tällä hetkellä mitään. Mutta tavoitteeni on, että alan joskus taas harrastaa vähän jotain.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!