Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kotikuntoilija – testaa näitä

Hyvinvointi
 
Helsingin Sanomat

Livetunnit netissä

Ohjaaja näkee sinut nettikameran välityksellä ja pystyy neuvomaan. Yoogaia.com 20 e/kk. Suomenkielinen. Valikoimassa myös kahvakuulaa ja niska-hartiajumppaa.

Videokirjastot netissä

Laajat videokirjastot ovat yleensä maksullisia. Suosittu palvelu on esimerkiksi Shape.fi, josta löytyy yli 60 erilaista suomenkielistä jumppaa kahvakuulasta ja spinningistä tanssi- ja venyttelytunteihin.

Maksuttomat Youtube-videot

Youtubesta löytyy etenkin englanninkielisiä videoita vaikka millä mitalla. Esimerkiksi FitnessBlender ja GymRa tarjoavat ilmaisia, täysmittaisia jumppatunteja englanniksi. Suomenkielisiä jumppavideoita löytyy Youtubesta esimerkiksi Voimisteluliitolta.

Kuntokurssit netissä

Suositun laihdutus- ja kuntoilugurun Jutta Gustafsbergin luotsaama Fitfarm tarjoaa maksullisia kuntokursseja netissä. Esimerkiksi 10 viikon Bikini Challenge starttaa 26.1. ja maksaa 99 euroa.

Kännykkäsovellukset

Training Apps -sovelluksesta löytyy suomenkielinen treeni joka päivälle. Ilmainen, Toimii iOS- ja Android-puhelimissa. Parilla eurolla sovellukseen voi tilata myös esimerkiksi aitajuoksija Noora Toivon suunnitteleman vatsalihastreenin.

Pocket Yogassa (2–3 €) piirroshahmo johdattaa joogatuntien läpi. Toimii iOS-, Android- ja Windows-puhelimissa.

Runtastic Push Ups tekee treeniohjelman punnertamiseen ja laskee punnerrukset kosketusnäytön avulla. Ilmainen. iOS-, Android- ja Windows-puhelimissa. Runtasticilla on myös muita treenisovelluksia.

7 Minute Workout -hakusanalla löytää useita ilmaisia sovelluksia, jotka nimensä mukaisesti antavat ohjeet 7 minuutin HIIT-treeniin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!