Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Eero Ritala oksentaa ennen ensi-iltaa: "Jännitys katoaa vasta lavalla"

Hyvinvointi
 
Milka Alanen
Eero Ritala, 31, on helsinkiläinen näyttelijä. Hänet muistetaan muun muassa ohjelmista Vino Show, Putous ja Klikkaa mua. Ritala on mukana myös Q-teatterin Kaspar Hauser -näytelmässä. Tällä hetkellä Ritala esiintyy valkokankaalla Päin seinää -draamakomediassa.
Eero Ritala, 31, on helsinkiläinen näyttelijä. Hänet muistetaan muun muassa ohjelmista Vino Show, Putous ja Klikkaa mua. Ritala on mukana myös Q-teatterin Kaspar Hauser -näytelmässä. Tällä hetkellä Ritala esiintyy valkokankaalla Päin seinää -draamakomediassa. Kuva: Milka Alanen

Nauran, kun ihmiset kaatuilevat. Kun ihminen kaatuu, hänen fasadinsa putoaa hetkeksi.

Viimeksi itkin Interstellar-elokuvan aikana. Siinä oli kohtaus, jossa päähenkilö katsoi lastensa tekemiä videoviestejä. Se oli tehty niin amerikkalaisen sentimentaalisesti, etten voinut olla liikuttumatta.

Kun jännitän, yrjöän. Jo nuorisoteatteriajoista lähtien olen oksentanut ennen ensi-iltaa. Jännitys katoaa vasta lavalla.

Ihailen ihmisiä, jotka ovat tinkimättömiä työssään. Jani Volanen on hyvä esimerkki tinkimättömästä ohjaajasta ja käsikirjoittajasta.

Menetän malttini, kun ihmiset ovat epäkohteliaita. Kun kiilataan jonossa tai painetaan päälle, en ole hiljaa.

Viimeksi opin laitesukeltamaan Thaimaassa kolmen päivän intensiivikurssilla noin kuukausi sitten.

Kantapään kautta olen oppinut, ettei aina tarvitse sanoa kaikkiin työtarjouksiin kyllä. Olen tehnyt juttuja, jotka olisi voinut jättää tekemättä.

Koulussa en osannut puutöitä. Rikoin melkein valmiit työt tahallani, sillä en jaksanut viimeistellä niitä. Sanoin opettajalle, että joku on rikkonut ne. Yleensä selitys meni läpi, ja sain aloittaa uuden työn.

Minua kehutaan hirveän mukavaksi tyypiksi. Siitä tulee hyvä mieli.

Salainen paheeni on pienet elektroniset soittimet, joita tilailen internetin ihmemaasta. Ja soittimet ylipäänsä. Viimeksi ostin tinapillin, jota en ole soittanut kertaakaan.

Salainen paikkani on tuleva purjeveneeni, jonka aion ostaa seuraavan kolmen vuoden sisällä.

Muut eivät ymmärrä, että raha ei ole tärkein asia maailmassa ja että lapsenomaista uteliaisuutta ei kannata ikinä unohtaa maailmassa.

Äidilleni olen varmasti jollain tavalla ylpeydenaihe ja poika, joka haluaa liian usein lainata hänen autoaan.

Kun aamulla avaan silmäni, minuun iskee nopeasti aamupalahimo. Oikeastaan se iskee jo illalla. Ajattelen, että nyt pitää mennä nukkumaan ja tulisipa pian aamu, jotta pääsisin syömään aamupalaa.

Perjantai-iltaisin haluan ehdottomasti nähdä ystäviä hyvän ruuan ja juoman merkeissä. Se on kaiken voimavara!

Jalkapallokentällä on siistimpää kuin lavalla. Siellä olen kuin taivaassa. Saavutan kaikista rennoimman ja parhaan olotilan: saan urheilla, tulee hiki, saan ajatella ja olla muiden ihmisten kanssa. Aijaijai!

Alkossa haluaisin käyttää enemmän henkilökunnan tietotaitoa hyödykseni. Harmillisen usein tyydyn samoihin viineihin.

Jos olisin eläin, olisin kuulemma Leijonakuningas-elokuvan killisilmäinen hyeena. Hyvät ystävät ovat minulle näin sanoneet.

Jos olisin nainen, haluaisin kokea orgasmin. Niinhän kaikki varmaan ajattelevat.

Hampaani ovat huonoa tekoa. Vaikka hoidan niitä hyvin, minun pitää käydä paljon hammaslääkärissä.

Vartalossani häpeän lihasten puutetta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!