Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tiina Lymi opettaa lapsilleen, että ei saa olla juntti

Jos helsinkiläisnäyttelijällä olisi valtaa, Suomessa olisi kansalaispalkka ja korkeampi pääomavero.

Hyvinvointi
 
Milka Alanen
Tiina Lymi, 43, on helsinkiläinen näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Hänellä on kolme lasta. Tällä hetkellä Lymi nähdään viikoittain TV2:n Syke-sairaalasarjassa. Lymin ohjaama lyhytelokuva Naisen nimi sai ensi-iltansa joulukuun alussa.
Tiina Lymi, 43, on helsinkiläinen näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja. Hänellä on kolme lasta. Tällä hetkellä Lymi nähdään viikoittain TV2:n Syke-sairaalasarjassa. Lymin ohjaama lyhytelokuva Naisen nimi sai ensi-iltansa joulukuun alussa. Kuva: Milka Alanen

Lempikirosanani on rypäs sellaisia sanoja, joita ei voi lehteen painaa. Olen niin kova kiroilemaan, että lapsenikin huomauttelevat asiasta. Olen sitä mieltä, että hyvin ajoitettu voimasana jeesaa.

Matkin erinomaisen hyvin Tina Turneria kappaleessa Private Dancer.

Kun mokaan, suhtaudun siihen nauramalla. Mokailen päivittäin. Kun on armollinen omia mokailujaan kohtaan, osaa nauraa toistenkin mokille.

Kadehdin ihmisiä, jotka pystyvät menemään ajoissa nukkumaan ja heräävät virkeinä uuteen päivään niin, että vaatteet on edellisiltana viikattu valmiiksi. Itse pääsen nukkumaan yleensä vasta kahden aikaan.

Lapsilleni opetan, että ei saa olla juntti. Juntilla tarkoitan kapeakatseista, tuomitsevaa ihmistä, joka ei osaa asettautua toisen asemaan ja keskustella asioista järkevästi. Tämän lisäksi opetan heille, että paras asenne elämään on mennä tulta päin. Sinne vaan!

En ole koskaan juonut kaljaa. Lähdin käymään kotona Tampereella opiskeltuani viikon teatterikorkeakoulussa. Tilasin ravintolavaunussa tuopin, koska se tuntui niin aikuiselta. Vasta Hämeenlinnan kohdalla sain maistettua sitä. Maku oli ihan hirveä, joten stobe jäi juomatta.

Salainen paheeni on syödä juhlien jälkeisenä aamuna riisimuroja maidon ja banaanin kanssa.

Voin hyvin, kun ihmiset ympärilläni voivat hyvin ja pääsen urheilemaan.

Eläkkeellä aion tehdä isoja projekteja. Ostan varmaan jättilainalla kerrostalon remontoitavaksi tai jotain vastaavaa.

Äitienpäiväkortissani lukee lauseita, joista tulee kyynel silmään. Minulla on tosi kivat ja huumorintajuiset lapset.

Jos uskaltaisin, irrottautuisin kaikesta puoleksi vuodeksi. Lähtisin hiihtopummiksi Alpeille ja opettelisin lumilautailemaan.

En olisi ikinä uskonut, että saan tehdä työkseni asioita, joista pitkään haaveilin. Kun uskaltaa tarpeeksi, niin haaveista tulee totta.

Viimeiset sanani illalla ovat usein, että "Hei! Kuunteletko sä mua?" Minulla on paljon asiaa.

Kirjoittaessa ahdistaa aina vähän. En oikeastaan edes tykkää kirjoittamisesta, mutta jokin tarve minulla siihen on.

Jonottaessa mietin aina etuilun mahdollisuutta ja sitä, lyökö joku, jos kiilaan jollakin verukkeella. Inhoan jonottamista ja siirtymisiä paikasta toiseen.

Jos olisin ministeri, haluaisin olla ylipääministeri. Head of Everything! Kaikki olisi silloin todella paljon paremmin. Aloittaisin kansalaispalkasta ja asettaisin pääomaveron helvetin paljon korkeammaksi.

Jos olisin mies, olisin se, jonka kaikki naiset haluavat. Minulla olisi hirveän iso parta ja valtava muna. Kohtelisin naisia äärimmäisen kunnioittavasti.

Olen kauneimmillani silloin, kun aurinko paistaa ja saan olla ulkona.

Kun katson peiliin, yllätyn joka kerta, että kuka tuo täti on.

Olen laihduttanut kerran jollain ihmeellisellä kaalisoppadieetillä. Jaksoin sitä ehkä kolme tuntia.

Tanssijana olen ihan ok harrastajaksi. Voisin lähteä Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan, jos sitä ei televisioitaisi eikä siitä seuraisi sitä valtavaa julkisuutta.

Treenitavoitteeni on pysyä terveenä ja voida hyvin. Haluan tuntea itseni vahvaksi ja nopeaksi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!