Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sunrise Avenuen laulaja kävi lukiota kahdeksan vuotta

Samu Haberin koulu ei sujunut, koska hän teki yöt musiikkia ja nukkui aamulla pommiin

Hyvinvointi
 
Milka Alanen
Samu Haber, 38, on vuonna 1992 perustetun Sunrise Avenuen laulaja, kitaristi ja lauluntekijä. Haber toimi yhtenä tähtivalmentajista vuoden 2013 ja 2014 The Voice of Germany -ohjelmassa Saksassa. Haberin isän suku on alun perin Saksasta, mutta Haber on syntynyt Helsingissä. 2000-luvun alussa Haber asui Espanjassa, jossa hän työskenteli baareissa, myi lomaosakkeita ja oli mukana Espanjan disko- ja mobiilibisneksissä.
Samu Haber, 38, on vuonna 1992 perustetun Sunrise Avenuen laulaja, kitaristi ja lauluntekijä. Haber toimi yhtenä tähtivalmentajista vuoden 2013 ja 2014 The Voice of Germany -ohjelmassa Saksassa. Haberin isän suku on alun perin Saksasta, mutta Haber on syntynyt Helsingissä. 2000-luvun alussa Haber asui Espanjassa, jossa hän työskenteli baareissa, myi lomaosakkeita ja oli mukana Espanjan disko- ja mobiilibisneksissä. Kuva: Milka Alanen

Viimeksi opin, että kun en juo joka ilta lasillista punaviiniä, fiilis on parempi. Otan sen sijaan ison tuopin kevytmaitoa kirjan kanssa sänkyyn. Juomattomuus vaikuttaa unen laatuun.

Viimeksi itkin lokakuun 4. päivänä Sveitsin Luzernissa. Se oli viimeinen keikkamme ennen puolen vuoden keikkataukoa.

Taide on ummehtunut sana. Jääkiekkomatsi, klassinen konsertti tai tilataideteos on kaikki samaa asiaa, viihdettä. Ottaa päähän, että jotain mukamas hienompaa taidetta tuetaan apurahoilla. Minulla ei olisi monien mielestä lupaa sanoa näin, koska teen kaupallista taidetta, mutta sehän vasta taidetta onkin, kun myy kaksi miljoonaa levyä. Tehkää perässä.

Kadun– en mitään. Se on tyhmän ja epärehellisen ihmisen oire. Jos teet virheen ja tartut väärään tilaisuuteen, niin kyllä sinä ratkaisun hetkellä tiedät, kuinka iso riskin olet ottamassa. Jos katuisin, katuisin pikemminkin asioita, joita en ole tehnyt.

Menetän malttini monessakin yhteydessä. Musiikkibisnes on egoistien luvattu maa: se on täynnä ihmisiä, jotka yrittävät ottaa kaiken kunnian itselleen, ja sitä en siedä. Sodassa ja rockmusiikissa on tärkeää tehdä ratkaisuja. En siedä jahkailua ja saatan monesti jyrätä ihmiset aika pahasti.

Äitini on kirkkaasti paras ihminen, jonka olen tavannut. Haluaisin olla enemmän hänen kaltaisensa, mutta olen paljon itsekkäämpi.

Koulussa en osannut keskittyä. Jouduin jäämään kymppiluokalle ja lukiota kävin kahdeksan vuotta. Siinä välissä asuin ja työskentelin Espanjassa. Lukiosta sain potkut 450 poissaolotunnin takia. Nukuin aina pommiin, kun tein yöt musiikkia ja päivät istuin haaveilemassa Unionin baarissa Espoon Viherlaaksossa. Riskini syrjäytyä oli suuri, mutta onneksi sisällä oli palo musiikkiin.

Ihailen rohkeutta ja rehellisyyttä seurata sydämen ääntä. Nuorempana ajattelin, että minun on jonain päivänä pakko istua kauppakorkean pääsykokeissa. Sisimmässäni kyllä tiesin, ettei kvantitatiivinen talousanalyysi ole juttuni.

Rakastettuni (meikkitaiteilija Vivianne Raudsepp ) on ihan yhtä hullu, taiteellinen, ahdistuva ja innostuva kuin minä. Se on helvetillinen mutta hieno yhdistelmä, koska suhteessa se tarkoittaa sitä, että mennään sadasta pakkasasteesta sataan lämpöasteeseen yhdessä.

Ahdistun siitä, kun pitäisi olla koko ajan ja joka paikassa niin säteilevä ja hauska, vaikka 38-vuotiaana näyttää jo välillä väsyneeltä. Olin taannoin väsyneenä Münchenin lentokentällä turvatarkastuksessa, ja lentokenttävirkailijat sanoivat, että "sähän olet se Samu The Voice of Germanysta, naura nyt vähän!" Se oli ärsyttävää.

Viimeksi luin taas yhden kirjan Putinin elämästä. Venäjän historia kiinnostaa. Olen lukenut viitisen kirjaa siitä vallan kuviosta, joka Venäjällä on meneillään.

En aio noudattaa yhtäkään suomalaista perinnesanontaa, kuten "kell onni on se onnen kätkeköön" tai "joka kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa". Ne ovat kamalia!

Treenitavoitteeni on neljä treeniä viikossa: kolme salitreeniä ja yksi iso aerobinen harjoitus, kuten pyöräily tai hiihto. Salilla minulla on erikseen jalkapäivä, selkäpäivä ja rintapäivä.

Kun juhlin, syön juhlinnan jälkeen Töölön grillillä superlihiksen kananmunalla.

Haluan seksiä puolisoni kanssa. Se on tärkeä, mutta ei tärkein osa parisuhdetta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!