Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näyttelijä Antti Holma: "Suomi on maailman seksittömin maa"

Antti Holma katuu, ettei nuorena elänyt kuten nuoret. "Tekisi mieli sanoa nuorille taiteilijoille, että älkää lukeko sitä Tšehovia. Eläkää mieluummin!"

Hyvinvointi
 
Milka Alanen
Antti Holma, 32, on helsinkiläinen näyttelijä ja kirjailija. Suurelle yleisölle hän tuli tutuksi viime syksynä MTV3:n Putouksessa. Ohjelman sketsihahmokilpailussa hän esitti kehonrakentaja Kissi Vähä-Hiilaria. Tällä hetkellä Holma juontaa MTV3:n Kingiä. Holmalta ilmestyi viime vuonna romaani Järjestäjä (Otava).
Antti Holma, 32, on helsinkiläinen näyttelijä ja kirjailija. Suurelle yleisölle hän tuli tutuksi viime syksynä MTV3:n Putouksessa. Ohjelman sketsihahmokilpailussa hän esitti kehonrakentaja Kissi Vähä-Hiilaria. Tällä hetkellä Holma juontaa MTV3:n Kingiä. Holmalta ilmestyi viime vuonna romaani Järjestäjä (Otava). Kuva: Milka Alanen

Iltarutiinini kestävät tuntikausia. Syön, tiskaan, pakkaan reppuni seuraavaa päivää varten, käyn suihkussa, pesen hampaat, nousen kuusi kertaa tarkistamaan jotakin, rukoilen, kiroilen ja sammun. Kaikkien vaiheiden välissä toimitan jotain yhdentekevää.

Jos en saa unta, luovutan aika nopeasti ja alan töihin.

Painajaisissani minun täytyy olla jossakin tietyssä paikassa, mutta en millään meinaa päästä sinne.

Kadun, etten ollut nuorena riittävän nuori. Olin tunnollinen ja tein töitä, vaikka olisin voinut ottaa opintolainaa ja viettää seksilomia ulkomailla. Tekisi mieli sanoa nuorille taiteilijoille, että älkää lukeko sitä Tšehovia. Eläkää mieluummin!

Kun jännitän, alan yskiä. Aloitan yskimisen yleensä jo tiistaina, ja se kestää siihen asti, kun Kingin suora lähetys alkaa lauantai-iltana.

Koulussa en osannut yhtäkään joukkueurheilulajia, enkä osaa vieläkään. En viihdy ihmisryhmissä ja kilpailuviettini on niin kova, että se ottaa yliotteen. Kun kyvyt ja kilpailuvietti eivät kohtaa, siitä tulee mahdotonta.

Salainen paheeni on lukea Johanna Tukiaisen antifanien käymiä nettikeskusteluja.

En aio noudattaa ohjetta, jossa sanotaan, että pyri aina olemaan läsnä. Inhoan sitä ikuista läsnäolon vaatimusta. Ihminen saa olla poissaoleva ja sulkeutua. On kauheaa, jos koko ajan vaaditaan merkityksellistä läsnäolemista.

Menetän malttini helposti pieniin vastoinkäymisiin. Jos kravattisolmu ei onnistu, kengännauhat ovat umpparissa tai ihmiset rynnivät metron ovista. Esimerkiksi tänään bussissa haisi pahalta ja tulin siitä niin vihaiseksi, että minun oli pakko jäädä pois ja ottaa taksi.

Velvollisuuteni on ajaa seksuaalivähemmistöjen asiaa. En oikeastaan edes haluaisi puhua suuntautumisestani julkisesti. Silti koen, että minulla on siihen velvollisuus, jos voin esimerkilläni auttaa muita.

Muut eivät ymmärrä tekemiäni valintoja, mutta ei se minua kiinnosta. Olen iloinen, jos voin aiheuttaa vähän hämmennystä.

Jos olisin nainen, käyttäisin aina korkokenkiä. Arvostan naisia, jotka osaavat mennä mahdottomissa koroissa luonnollisen näköisesti.

Voin hyvin, kun saan viettää pitkiä yksinäisiä iltoja. Stressaannun, jos en saa olla tarpeeksi yksin.

Haluan seksiä eniten ulkomailla. Suomi on maailman seksittömin maa. Ulkomailla elimistökin herää eri tavalla. Tai sitten se on se loma.

Oloni tekee keveäksi jalkatreenin jälkeinen olo, koska silloin tietää ylittäneensä itsensä. Teen jalkatreenin kerran viikossa ja inhoan sitä.

Treenitavoitteeni on pysyä suurin piirtein siinä kunnossa kuin nyt olen.

Antti Holma vieraili HSTV:n Nokikkain-ohjelmassa lokakuussa:

Antti Holma Nokikkain-ohjelmassa: Ajattelin, ettei minun anneta kirjoittaa enää yhtään kirjaa
Antti Holma Nokikkain-ohjelmassa: Ajattelin, ettei minun anneta kirjoittaa enää yhtään kirjaa
Esikoiskirjailija ja Putous-ohjelmasta tunnettu näyttelijä Antti Holma kohtasi teoksensa Järjestäjä arvioineen Antti Majanderin Nokikkain-keskustelussa torstaina. Holma kertoi ajatelleensa, ettei kukaan anna hänen kirjoittaa enää yhtään kirjaa. Nokikkain-ohjelma on kuvattu osana torstain HS 125 minuuttia -yleisötapahtumaa Sanomatalon Mediatorilla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!