Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kari Väänänen antaa vaimonsa katsoa Downton Abbeyn rauhassa

"En ole koskaan pettänyt vaimoani", näyttelijä ja ohjaaja Kari Väänänen sanoo. "Pusuja, haleja ja flirttailua ei lasketa."

Hyvinvointi
 
Kaisa Sirén
Kari Väänänen, 61, on Kemijärvellä asuva näyttelijä-ohjaaja. Hänet tunnetaan muun muassa Taivaan tulet -televisiosarjan käsikirjoittajana ja ohjaajana. Keväällä hänet nähdään Me rosvolat -elokuvassa. Syksyllä Väänänen ryhtyy Rovaniemen teatterin johtajaksi. Väänäsellä on neljä lasta: 31-vuotias poika, 21-vuotiaat kaksostytöt ja 10-vuotias poika.
Kari Väänänen, 61, on Kemijärvellä asuva näyttelijä-ohjaaja. Hänet tunnetaan muun muassa Taivaan tulet -televisiosarjan käsikirjoittajana ja ohjaajana. Keväällä hänet nähdään Me rosvolat -elokuvassa. Syksyllä Väänänen ryhtyy Rovaniemen teatterin johtajaksi. Väänäsellä on neljä lasta: 31-vuotias poika, 21-vuotiaat kaksostytöt ja 10-vuotias poika. Kuva: Kaisa Sirén

Nauran, kun ihmiset ottavat itsensä niin kamalan vakavasti. Itselle nauraminen on eliksiiriä.

Viimeksi itkin, kun kirjoitin rakkausaiheista novellia ja lisäsin siihen koskettavan kohdan.

Menetän malttini, kun aikuinen tai lapsi on jääräpäisesti tyhmä. Viimeksi kiihdyin pojalleni, joka moottorikelkkaili jäällä liian kovaa, vaikka olimme vaimon kanssa kieltäneet.

Lempikirosanani ovat saakeli ja hitto.

En ole koskaan pettänyt vaimoani. Pusuja, haleja ja flirttailua ei lasketa, näin on sovittu. Puolison luottamusta ei pidä pettää, koska sitä ei saa takaisin. Mutta ei myöskään pidä ajatella, että kun ihminen menee naimisiin, hän kuolee. Kyllä silmän pitää vilkkua.

Kadun sitä, etten ole ollut elämässä rohkeampi. Minua on vaivannut lapsuuden traumoista johtuva pelko ja riittämättömyyden tunne, minkä vuoksi moni asia on jäänyt puoliväliin tai kokonaan tekemättä.

Jos olisin nainen, olisin vahva ja vetäisin ukkoja henkisesti turpaan. Pidän itsenäisistä, itseään kunnioittavista naisista.

Kantapään kautta olen oppinut ammattini ja elämästä selviämisen. Opittavaa on ollut hirveästi. Olen aikoinaan raivonnut ja loukannut ihmisiä tietämättä miksi. Vasta myöhemmin tajusin, että jos ihminen ei ymmärrä itseään, hän ei ymmärrä myöskään toista.

Jos kuolisin nyt, toivoisin, että läheiset voisivat jatkaa elämäänsä puhtaalta pöydältä. Yritän olla jättämättä taakseni isoja mustia pisteitä, jotka tuhoavat toisten elämää.

Lapsille opetan oikeudenmukaisuutta ja empatiaa toista ihmistä kohtaan.

Yritän kaikin keinoin välttää tekemästä asioita, jotka ärsyttävät vaimoani. Kun esimerkiksi olemme katsoneet telkkarista Downton Abbeyä, en ole mässyttänyt omenaa hänen korvansa juuressa.

Voin hyvin, kun olen rakastellut. Myös salilla käymisestä tulee hyvä olo. Yleisemmin voin hyvin silloin, kun perheessä on hymyä ja naurua.

Viimeksi halasin eilen illalla poikaani, kun menin nukkumaan. Olen halailija joskus ärsyttävyyteen asti. Se johtuu varmaan siitä, että kun äitini ja isäni erosivat ollessani lapsi, isäni perheessä ei halailtu. Onneksi omassa perheessäni halataan.

Rakastettuni on ihana, voimakas, älykäs ja sielullisesti hyvin seksikäs nainen. Hän on hyvä kumppani, paras ystäväni ja intohimoni hämärä kohde. Hän hyväksyy minut sellaisena kuin olen, ja minä hänet.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!