Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Isac Elliot: "En tiedä, mitä tytöt ajattelevat"

Laulaja Isac Elliot, 14, sai kerran minijääkaapin, joka oli täynnä fanikirjeitä.

Hyvinvointi
 
Milka Alanen
Isac Elliot on 14-vuotias suomenruotsalainen poplaulaja. Esikoisalbumi Wake Up World julkaistiin 2013. Vuonna 2014 hänestä ilmestyi dokumenttielokuva Dream Big – The Movie ja toinen albumi Follow Me. Hän sai parhaan suomalaisen artistin MTV Europe Music Award -palkinnon vuonna 2014. Isac Elliot esiintyy Emma Gaalassa 27. helmikuuta ja on itse ehdolla neljässä kategoriassa.
Isac Elliot on 14-vuotias suomenruotsalainen poplaulaja. Esikoisalbumi Wake Up World julkaistiin 2013. Vuonna 2014 hänestä ilmestyi dokumenttielokuva Dream Big – The Movie ja toinen albumi Follow Me. Hän sai parhaan suomalaisen artistin MTV Europe Music Award -palkinnon vuonna 2014. Isac Elliot esiintyy Emma Gaalassa 27. helmikuuta ja on itse ehdolla neljässä kategoriassa. Kuva: Milka Alanen

Viimeksi halasin varmaan bändiläisiä. Halaamme aina kun näemme. Halaan myös faneja.

Viimeksi itkin, kun vierailin tammikuussa Miamissa isovanhempieni luona. Hengailin kavereiden kanssa ja lähetin isovanhemmilleni tekstareita sijainnistani. Yhtäkkiä he soittivat vihaisena ja ihmettelivät, missä olen. Minulla oli ollut koko ajan heille väärä numero. Kyynel tuli silmään, koska pelästyin heidän luulevan, etten välitä kertoa, missä kuljen.

Kun jännitän, minua alkaa haukotuttaa, en tiedä miksi. Olen myös aika hiljainen kun jännitän, muutenhan olen tosi puhelias.

Viimeksi mokasin, kun en muistanut lukea kokeeseen.

Unohdan aina kaikki tavarani jonnekin. Kello ja kännykkä ovat aina mukana, mutta avaimet ja aurinkolasit katoavat tai unohtuvat.

Ihailen Justin Timberlakea. Hän on tosi hyvä esiintyjä ja tanssija. Lisäksi hän on kuulemma tosi mukava tyyppi, menestys ei ole noussut hattuun.

Huudan, jos pikkusiskoni puhuu kovaa: hän alkaa puhua hiljempaa, jos vastaan hänelle korottamalla ääntäni. Huudan myös aina lätkää pelatessani, innostumisesta.

Osaan ulkoa paljon muiden artistien biisien sanoja. Minun ei tarvitse kuulla kappale kuin kolme kertaa, niin osaan jo sanat.

Koulussa en osaa ranskaa. Olen joutunut olemaan tunneilta sen verran pois, ja ranskaa on vaikea oppia yksin.

Minua kehuvat fanit. Olen saanut ihania fanilahjoja ja kommentteja. Kerran sain minijääkaapin, joka oli täynnä fanikirjeitä. Se oli parasta!

Salainen paheeni on pitsa ja hampurilaiset. Kiertueella tulee syötyä aika paljon huonoa ruokaa.

Salainen paikkani on kotini. Olemme yrittäneet pitää sen salassa, mutta kyllä pihalla seisoo silti faneja.

Yritän kaikin keinoin välttää bileitä, tupakkaa ja alkoholia. Polttaminen ja juominen on vaan tyhmää.

Jos olisin tyttö, tulisin tietysti keikalleni! Muuten mulla ei ole mitään hajua, millaista on olla tyttö. En yhtään tiedä, mitä ne ajattelevat.

Äidin- ja isänpäiväkortissani lukee paras iskä ja äiti. Kortit teen itse.

En ikinä uskaltaisi pidellä käärmettä. Inhoan käärmeitä. Ja jotkut pitävät niitä lemmikkeinä!

En koskaan kerro kenellekään puhelinnumeroani, paitsi ihan läheisimmille kavereille. Joudun silti vaihtamaan numeroani kuukausittain, aina joku saa sen selville.

Perjantai-iltaisin haluan olla kavereiden kanssa. Pelaamme pleikkaa tai katsomme elokuvia.

Paras urheilusaavutukseni on se, kun olin liikunnantunnilla nopein 20 metrin juoksussa. Minulla on niin pitkät jalat. Aika oli 3,23.

Eläkkeellä aion muuttaa Miamiin. On luksusta, kun on koko ajan lämmintä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!