Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Irina ei käytä alkoholia: "Juhliessani juon teetä ja vissyä"

Laulaja-säveltäjä Irina luki kerran netistä itseään koskevaa keskusteluketjua. Hän hämmästyi huomatessaan, että häntä pidettiin ylipainoisena.

Hyvinvointi
 
Alanen Milka
Kuva: Alanen Milka

Ihailen Beyoncéa. Hän muistuttaa monissa kappaleissaan naisena olemisen upeudesta virheineen kaikkineen. Feminismiä parhaimmillaan!

Lapsilleni opetan oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa. Olin aluksi kauhuissani synnytettyäni tytön. Mietin, miten saan hänet uskomaan, että hän on hyvä juuri sellaisena. On ihan kamalaa, kun jo kuusivuotias sanoo, että äiti mä haluaisin olla laihempi. Mistä tällainen oikein tulee?

Rakastettuni on ollut kanssani 17 vuotta. Ymmärrämme, että elämä kulkee sykleissä. Välillä menee kovaa ja olemme todella rakastuneita, ja välillä kyllästyttää ihan helvetisti. Pitää vain päättää, ettei anna kyllästymisen voittaa.

Perjantai-iltaisin, jos en ole keikalla, haluan ehdottomasti viettää perheen kanssa leffaillan. Tehdään takkaan tuli, paistetaan nakkeja ja katsotaan vaikka Eemeliä.

Kun juhlin, juon vissyvettä ja teetä. En ole juonut alkoholia kahteenkymmeneen vuoteen. En silti halua kutsua itseäni absolutistiksi, sillä ismit ovat mielestäni liian jyrkkiä.

Vartalossani rakastan sitä, että se on sopusuhtainen mittasuhteiltaan. Olen lyhyt, mutta selkä, jalat ja kädet ovat kai ihan oikeanmittaisia. Saan aina kuulla, että oho, oletpas sinä lyhyt. Joskus erehdyin netin keskustelupalstalle, jossa keskusteltiin ulkonäöstäni. Se oli aika hurjaa. Jäin miettimään, että miten isolta näytän kuvissa, jos ihmiset kuvittelevat minun olevan 20 kiloa painavampi kuin olen oikeasti.

Treenaan oman hyvinvointini vuoksi. Tykkään käydä lenkillä ja salilla, mutta en niinkään tavoitteellisesti vaan siksi, että jaksaisin hyppiä keikoilla ja temmeltää lasten kanssa.

Orgasmi tuntuu vapauttavalta, koska silloin ei ole mitään kontrollia missään.

Voin hyvin, kun kaikilla läheisillä ovat asiat kunnossa ja itsellä on aikaa tehdä mielekkäitä asioita: liikkua ja tavata rakkaita.

Eläkkeellä aion matkustella ja perehtyä kotimme puutarhan saloihin. Meillä on ristiriita tässä, sillä mies haluaisi muuttaa kerrostaloon ja minä taas puuhastella pihalla. Onneksi meillä on vielä runsaat parikymmentä vuotta aikaa keskustella tästä.

En olisi ikinä uskonut, että elätän itseni musiikilla. Minusta piti tulla opettaja. Ajattelin, että musiikki olisi harrastus.

Kadun saamattomuuttani. On asioita, joita haluaisin osata, mutta en osaa, koska en ole vaivautunut edes aloittamaan treenaamista. Minulla on esimerkiksi ollut kitara kymmenen vuotta odottamassa.

Kantapään kautta olen oppinut, että ihmiset eivät ole ajatustenlukijoita. En voi olettaa, että toinen tietää, mitä ajattelen, jos en itse saa suutani auki. Panttaan ajatuksia liikaa sisääni ja olen nyrpeänä, kun asiat eivät tapahdu, miten haluaisin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!