Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Näyttelijä Maria Sid: "Jos olisin mies, minua arvostettaisiin enemmän"

Näyttelijä Maria Sid väittää toisinaan, että on varattu eikä häneen saa yhteyttä. Oikeasti hän menee nukkumaan.

Hyvinvointi
 
Milka Alanen
Maria Sid, 46, on näyttelijä, ohjaaja ja kouluttaja. Sid muistetaan muun muassa Donna Paukku - ja Kätevä emäntä -tv-sarjoista. Ruotsia äidinkielenään puhuva Sid esiintyy Svenska Teaternin Mamma Mia -musikaalissa. Hän on myös tehnyt Göteborgissa Kristina från Duvemåla -musikaalin apulaisohjaajana yhteistyötä Benny Anderssonin ja Björn Ulvaeuksen kanssa. Sidillä on kolme lasta.
Maria Sid, 46, on näyttelijä, ohjaaja ja kouluttaja. Sid muistetaan muun muassa Donna Paukku - ja Kätevä emäntä -tv-sarjoista. Ruotsia äidinkielenään puhuva Sid esiintyy Svenska Teaternin Mamma Mia -musikaalissa. Hän on myös tehnyt Göteborgissa Kristina från Duvemåla -musikaalin apulaisohjaajana yhteistyötä Benny Anderssonin ja Björn Ulvaeuksen kanssa. Sidillä on kolme lasta. Kuva: Milka Alanen

Lasteni mielestä olen kamalan impulsiivinen. Ongelmani on se, että saatan unohtaa ympäristön ja alkaa vaikkapa laulaa jotain biisiä julkisella paikalla. Lapsista sellainen on noloa, joten saan usein kuulla, että rauhoitu nyt.

Lempikirosanani on saatana. Kiroilen mieluummin suomeksi kuin ruotsiksi. Se on vahvempaa.

Matkin pohjoismaisia kieliä ja aksentteja. On ihanaa leikkiä suomalaista, ruotsalaista, tanskalaista ja norjalaista siten, että sanoo saman asian eri kielillä.

Olen pettynyt, kun ihmisiä ei stimuloida älyllisesti ja kannusteta ajattelemaan.

Jos olisin mies, minua arvostettaisiin enemmän. Myös tienaisin paljon enemmän.

Vartalossani rakastan kaikkea! Ihmisen pitää tykätä itsestään eikä aina kritisoida.

Kun urheilen, en yleensä tee sitä tavoitteellisesti. Joskus asetan toki tavoitteitakin. Esimerkiksi pääsiäisenä huiputamme hiihtäen tuntureita. Jos olen omin voimin päässyt kolmelle tunturille samana päivänä, olen ylpeä itsestäni.

Alkossa käyn harvoin. Harrastan viiniseurustelua liian vähän. Ehkä ensi kesänä korjaan tilanteen.

Haluan seksiä tietysti.

Ihailen ihmistä. Ihminen biologisena olentona on suurenmoinen! Ihailen sitä, miten kaikki toimii meissä. Luonto on hoitanut tehtävänsä hyvin.

Voin hyvin, kun kaikki läheiset ihmiset ovat onnellisia. Minun onneni tulee pitkälti siitä, että ihmiset ympärilläni hymyilevät.

Koulussa en osannut olla hiljaa. Olin ärsyttävyyteen asti utelias ja kyselevä.

Salainen paheeni on se, että sanon ihmisille olevani kiinni ja minuun ei saa nyt yhteyttä. Oikeasti menen nukkumaan. Enää en tunne siitä edes huonoa omaatuntoa, sillä olen tajunnut, että nukkuminen on tärkeintä.

Syön liian vähän kasviksia. Ne ovat niin tylsiä tähän aikaan vuodesta, kesällä on onneksi ihan eri juttu.

Tanssijana olen loistava, koska rakastan tanssimista niin paljon.

Yritän kaikin keinoin välttää kyynisyyttä. Olen aloittanut sodan kyynisyyttä vastaan. Inhoan sitä, että ihmiset kuvittelevat olevansa älykkäitä ollessaan kyynisiä ja negatiivisia. Se on teeskenneltyä älykkyyttä!

Kun katson peiliin, yleensä muuntaudun joksikin toiseksi. Peili on minulle lähinnä työväline. Juontajana minun pitää olla hyvännäköinen, näyttelijänä pitää näyttää roolihahmolta ja ohjaajana en katso peiliin lainkaan.

Sunnuntai-iltaisin voi olla melankolinen ja haikea olo, jos on työmatkalla. Jos olen rakkaiden ympäröimänä, sunnuntai-illat ovat ihan parhaita.

Jos olisin 20-vuotias, juhlisin enemmän ja nukkuisin vähemmän.

Kun minua kehutaan, menen ihan noloksi. Osaan ottaa rakentavaa palautetta vastaan, mutta jos minua kehutaan, punastun ja menen vaikeaksi.

Eläkkeellä aion oppia uutta siihen päivään asti, kun minua ei enää ole.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!